Najbolji telefon 2020 godine je OnePlus 7T Pro. To je sinoć saopštila organizacija GSMA koja stoji iza sajma MWC 2020 koji je ove godine otkazan u Barseloni zbog straha od korona virusa.

Najveći sajam mobilne tehnologije iako se ne održava doneo novitete, ali i izabrane najbolje uređaje.

Najbolji telefon 2020 godine

Žiri je u kategoriji najbolji pametni telefon izabrao OnePlus 7T Pro. U objašnjenju navode da je ovaj model doneo neprevaziđenu tehnologiju, vodeću brzinu procesora, još brže punjenje i odličan operativni sistem.

U pitanju je flagship telefon poznate kineske kompanije. Što se tiče glavnih karakteristika tu je vrhunski OLED ekran od 6.67 inča rezolucije 1440×3120.

Ekran je preko cele prednje stranice a selfie kamera izlazi iz kućišta, što je rešenje koje su mnogi prihvatili. Što se tiče glavne kamere ona ima tri objektiva i senzora od 48MP, 8MP i 16MP zbog čega pravi vrhunske snimke u svim situacijama.

Unutra je Snapdragon 855 Plus koji uz 8 GB memorije pokreće sve munjevito brzo. Uz to, telefon izgleda potpuno fantastično. I najbolje od svega uopšte nije preskup i košta oko 600 evra, ili čak manje ako ugrabite dobru priliku na oglasima. A to je čak duplo jeftinije od konkurentskih proizvoda u flagship kategoriji. Dakle, nije ni čudo što je dobio ovo priznanje.

Što se tiče drugih pobednika ovde je cela lista.

Telefoni sa najboljim kamerama 2020.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime