Slika: Koncertima otvorena najveća pivnica u Srbiji
Muzika

Koncertima otvorena najveća pivnica u Srbiji

SubBeerni centar

Koncertima otvorena najveća pivnica u Srbiji

Kiki Lesendrić i Piloti otvorili su svojim nastupom u petak 29. decembra 2017. „SubBeerni centar“ u Cetinjskoj 15. U subotu su nastupali „Bjesovi“, u novogodišnjoj noći „Magic bush“, „Maljčiki“ i DJ Miloš Vlalukin, a u ponedeljak su „Kanda Kodža i Nebojša“ održali svoj tradicionalni prvojanuarski koncert.

Za četiri dana otvaranja naše najveće pivnice, kroz „SubBeerni centar“ je prošlo oko 2.000 posetilaca. Impozantni prostor koji snažnim betonskim i metalnim lukovima podseća na bačvu piva, od petka izgleda kao pravi festival. Vrhunski koncerti i povoljno pivo su pored upečatljivog enterijera najveći adut.

Prvi su scenom vladali „Kiki Lesendrić i Piloti”. Publika je imala priliku da uživa u hitovima „Kao ptica na mom dlanu”, „Zaboravljeni”, „Leto”, „Slučajno”, „Noć kao iz sna” i mnogim drugim. Otvaranje „SubBeernog“ centra je bilo veselo i otmeno na svoj način, a ambijent pivnice je doprineo intimnijoj atmosferi između publike i izvođača.

Drugo veče, u subotu 30. decembra, Bjesovi su pored svojih autorskih pesma svirali i obrade poput „Odvedi me do reke“ od Talking Heads-a i „Nebo“ od Električnog Orgazma. Svoj nastup su završili jednim od najvećih hitova „Bolje ti“. Kako je vreme odmicalo, hedbenging se pretvorio u šutke i energija je bila na vrhuncu.

Za treće veče koje je istovremeno bilo i novogodišnje, brit rock, power pop bend „Magic bush“ je probudio veselo raspoloženje obradama poznatih hitova, a nakon njih nastupao je novi talas tribjut bend „Maljčiki“. Za žurku se sve vreme pored bendova brinuo i DJ Miloš Vlalukin.

Tradicionalni prvojanuarski koncert „Kande kodže i Nebojše“ odžan je za četvrto veče otvaranja „SubBeernog centra“. Kao i za prethodna tri dana, interesovanje je bilo veliko, a atmosfera prava festivalska – pristupačno pivo i poznate pesme pevane uglas.

„SubBeerni centar“ nastao je po uzoru na svetske metropole i biće žarište za brojna kulturna dešavanja (izložbe, galerije i tome slično), koncerte poznatih i demo bendova, ali i kaver i tribjut izvođača. Sada su najzastupljeniji koncerti i pivo, a uskoro možemo da očekujemo i kuhinju bogatu specijalitetima prilagođenim ljubiteljima piva.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Muzika

Više uMuzika

Paris Jackson i Cara Delevigne su BAŠ bliske

Ćerka Michaela Jacksona i manekenka u šemi?

Domino Magazin 22.02.2018
Zemlja Gruva u SubBeernom centru

U petak 23. februara

Domino Magazin 21.02.2018
2Hot4Stage Fest u Beogradu

od 23. - 25. februara najveći hip hop događaj regiona

Domino Magazin 20.02.2018
Liam Gallagher otišao na svečanost i vratio se 3 dana kasnije

To je real rock n rolla

Domino Magazin 19.02.2018
Rita Ora proslavila nezavisno Kosovo

Fanovi Srbi ljuti

Domino Magazin 19.02.2018
SubBeerni centar: Bad Copy, EKV tribute, Kralj Čačka…

I još mnogo toga!

Domino Magazin 13.02.2018
John Legend više neće krati punjače

Chrissy Teigen mu javno spustila

Domino Magazin 13.02.2018
Elemental prvi u nizu nastupa u SubBeernom centru

Najveća pivnica koja se nalazi u Cetinjskoj 15,

Domino Magazin 06.02.2018
Justin Timberlake ima novi album

Posvetio ga svojoj supruzi Jessici Biel

Domino Magazin 05.02.2018
2Hot4Stage Fest od 23. – 25. februara

Jedan od najvećih Hip Hop festivala u regionu

Domino Magazin 01.02.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.