Nikola Đuričko igraće u sledećoj sezoni serije Stranger Things. Srpski glumac Nikola Đuričko se prošle godine preselo u Los Angeles i sada je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji streaming servisa čije snimanje četvrte sezone je u toku.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, rekao je Đuričko u podkastu Agelast koji možete poslušati ovde.

Još uvek se ne zna kada će biti premijera četvrte sezone serije iako je objavljen prvi trailer koji je otkrio da je Hopper živ. Doduše zarobljen u Rusiji. Tako da nam se nešto čini da bi Đuričko mogao da igra nekog Rusa recimo? Možda sovjetskog naučnika ili vojnika. Uf ko će dočekati!

Ostatak ekipe ostaje nepromenjen baš kao i glavni akteri i autori serijala braća Duffer. Više o Stranger things 4 pronađite na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime