Stranger Things sezona 4 serije se približava a objavljen je i prvi trailer teaser. Netflix je upravo predstavio kratak snimak koji otkriva najvažniju stvar na temu četvrte sezone njihove najpopularnije serije svih vremena.

Stranger Things sezona 4

Konačno imamo potvrdu da je Chief Hopper (glumac David Harbour) živ i vraća se u seriju. Doduše u Rusiji je, po svemu sudeći u Sibiru gde gradi prugu u zarobljeništvu. Ali je živ je i ne sumnjamo da će naši omiljeni klinci uraditi sve što mogu da ga spasu i vrate u Ameriku. Naravno i ostatak ekipe je nepromenjen i biće u nastavku, a u duhu tradicije, odnosno ako budu primenili isti princip za dosadašnje sezone verovatno će uvesti i neke nove likove u novim epizodama.

Trailer otkriva i još ponešto  Recimo, čini se da Sovjeti u tajnom programu prave vojnike sa posebnim moćima, poput onih koje ima Eleven.

Snimanje četvrte sezone serije Stranger Things je u toku, a naravno iza projekta su ponovo braća Duffer i Netflix. I to je otprilike sve što znamo za sada.

Nažalost tačan datum premijere još uvek nije objavljen, ali pošto je promotivna kampanja počela ne sumnjamo da će biti uskoro, odnosno u sledećih nekoliko meseci, verovatno na leto ili jesen 2020. I kao i do sada, biće objavljena sezona odmah pa možete da se spremate za bindžovanje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime