Kako snimiti sliku sa Instagrama? Nije teško ako znate par stvari.

Za početak da li ste čuli da se svakog dana na Instagram uploaduje oko 100 miliona fotografija? Ali, ponekada ćete umesto uploadovanja poželeti da snimite fotografije koje se već nalaze na Instagramu. Možda vaše a možda i tuđe.

To nije mnogo komplikovano i evo kako funkcioniše.

Kako snimiti sliku sa Instagrama

Da biste preuzeli fotke sa vašeg naloga samo treba da se ulogujete na računaru i odete na Edit Profile i onda Privacy and Security.

Posle toga kliknite na Request Download. Onda ukucajte mail i šifru i dobićete link za download vaših slika.

Slično možete i preko aplikacije da uradite. Idite na Settings i onda Security pa Download Data odakle tražite svoj content.

Instagram će vam sve zapakovati i u roku od 48 sati poslati mail sa linkom za download.

Ali to nije sve.

Možete da označite fotografije kao bookmark i uvek ćete ih lako naći iako će one biti na Instagramu a ne kod vas na računaru ili telefonu.

Kako snimiti tuđe fotografije sa Instagrama?

Naravno uvek možete da snimite ekran na računaru ili telefonu i tako snimite i slike. Ovde imate uputstvo kako snimiti ekran.

Da biste dobili slike u većoj rezoluciji možete da iskoristite neki od programa za snimanje slika sa Instagrama.

Recimo DownloadGram je besplatan, nema instalacije i vrlo je jednostavan. Samo iskopirajte link fotografije i onda možete da je preuzmete i snimite na računar.

Tu je i program 4K Stogram koji instalirate na računar i omogućava da skinete više slika vrlo brzo. Da biste dobili neograničen pristup moraćete da platite 10 dolara.

Kako obrisati Instagram nalog?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime