Kako obrisati Tiktok nalog? Lako, ukoliko je zaista došlo do toga. I nekako vas razumemo. Život nisu kratki video snimci u kojima gomila dosadnjakovića pokušava da bude zabavna. Zapravo, Tiktok je možda još gori od Instagrama pošto umesto lepih fotografija na ovoj društvenoj mreži možete da vidite uglavom loše montaže i ni malo zabavne prankove.

Sve što bi trebalo da uradite jeste da pratite nekoliko jednostavnih koraka. Evo kojih:

Kako obrisati Tiktok nalog

1. Kliknite na taster “Me” u donjem desnom uglu ekrana aplikacije.

2. Kliknite na tri horizontalne linije u gornjem desnom uglu kako biste otvorili Menu.

3. Idite na “Manage account” pri vrhu liste.

4. Odaberite “Delete account” na samom dnu ekrana.

Tu ćete saznati da kada obrišete Tiktok nalog viđe nećete moći da se ulogujete, da ćete izgubiti pristup video snimcima koje ste objavili, da nećete dobiti refundaciju za kupljene stvari, da će poruke koje ste slali i dalje biti vidljivi drugima.

Takođe, nalog će biti deaktiviran 30 dana i neće biti vidljiv drugima. Posle tog perioda, vaš nalog će zauvek biti obrisan.

Ako se slažete i ako ste sasvim sigurni da je to ono što želite da uradite onda pritisnite – “Continue“.

I to je to. Naravno, imate 30 dana da se predomislite i vratite gubljenju vremena.

Pogledajte i:

Kako obrisati Instagram nalog
kako obrisati Facebook nalog

@christaallen🥳👉🙂👉😵‍💫

♬ original sound – Emily Wilson

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime