Stanija ipak nije pu*ila u WC-u

Stanija Dobrojević je dobila sudski spor protiv Soraje Vučelić. Soraja će biti obavezna da joj plati 150.000 dinara zbog neistinitih informacija koje je iznela u javnost.

A informacije su kako je Stanija oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u WC-u jednog noćnog kluba. Dakle to se nije desilo!

Sad kad smo to razjasnili da nastavimo…

Jelena Krunić udarala glavom o zid

A kao što smo već najavili, Parovi se polako pretvaraju u Hunger Games.

Kontroverzna učesnica rijalitija, Jelena Krunić je skoro doživela nervni slom svađajući se sa Arminom Smajlović.

Do incidenta je došlo kada se Jelena iznervirala jer je Armina rekla da je poznata plesačica i da nastupa po mnogim klubovima što je Krunićeva negirala. Onda je Jelena malo udarala glavom o zid pa završila u Hitnoj.

Evo kako se to dogodilo:

Koliko košta pojavljivanje

Evo koliko naše zvezde naplaćuju pojavljivanje na događajima.

Ivan Ivanović dobio čak 3000 evra za vođenje jedne privatne žurke, dok njegova koleginica Marija Kilibarda zarađuje 500 evra, prenosi Kurir.

Među starletama naravno najviše zarađuju Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević. Soraja svoju pojavu naplaćuje 500 evra, dok je Stanija zadovoljna i sa 300. U regionu rekord definitivno drži Severina iako nije navedena cifra.

Skupo to elitno društvo bre.

Potukli se bosanski predstavnici na Evroviziji

Kakva vest. Ekipa muzičara koji predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije potukla se ove nedelje na snimanju jedne emisije, prenose bosanski mediji.

Potukli su se međusobno, kapirate.

Fuad Backović Deen, Ana Rucner, Dalal Midhat Talakić i Jasmin Fazlić Vala, koji će ove godine predstavljati BiH na u Stokholmu nakon snimanja emisije slavili su Deenov rođendan. Sa njima je bilo i autor pesme Ljubav je Almir Ajanović, koji je, kako su za Radiosarajevo.ba rekli očevidci, nakon koje ‘čašice više’, iz još uvek nepoznatih razloga fizički nasrnuo na repera Jalu. Kome je navodno slomljen nos.

Vlado o očinstvu

Vlado Georgiev je prvi put javno progovorio o očinstvu koje mu sleduje kroz nekoliko meseci.

“Jako se radujem, ali mislim da je trebalo da to uradim mnogo pre. Ipak, neke stvari se nisu namestile.”

Georgiev tvrdi kako se uopšte ne plaši roditeljstva i izražava nadu da neće imati nevaspitano dete koje histeriše po restoranima. “Problem je uvek u roditeljima. U kući treba da postoji harmonija i onda će deca biti pristojna i fina u javnosti.”

E pa to je istina.

JJ promenila imidž

Naša poznata teniserka Jelena Janković je objavila dve fotografije kojima je pokazla svoj novi imdž. Frizuru tačnije. Više nema dugu crnu kosu da znate:

My new hairstyle #fringe 💇🏻 #siskice

A photo posted by Jelena Jankovic💜 (@jjelicious) on

Mimi Oro za guvernerku

Diplomirana ekonomistkinja i uspešna starleta, gospođica Mimi Oro kaže da ima velike planove. Prvo master, a onda kaže da bi rado preuzela funkciju guvernera Narodne banke Srbije.

“Mene narod mnogo voli, bez obzira na to što ima mnogo ljudi sa predrasudama. Da me izaberu za guvernerku, ne bih ih izneverila. Preuzela bih Jorgovankinu funkciju, ali samo ako bi narod to želeo. Mislim da mi fali iskustvo, ali što da ne”, iskrena je Mimi.

Pa realno što se ona razlikuje od drugih?

Nego da li ste već pročitali našu analizu Miminih stavova koje su za Domino uradili ekonomisti? Pa to se ne propušta.

Megan Fox je opet trudna

Megan Fox je iznenadila ceo svet kada se na premijeri svog novog filma The Teenage Mutant Ninja Turtles pojavila sa trudničkim stomakom. Treći put. A to može da znači samo jedno. Opet je imala seks! I to ne sa vama što je uvek šteta.

Izgleda da je otac ponovo Brian Austin, iako su se razveli.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime