Nikola Arsić, mladi pisac ali i maneken poznat je javnosti kao dečko ,,iz prvog reda" bilo kog važnog skupa. Ove godine i posle najave na svom zvaničnom sajtu da će ući u VB kuću, do toga nije došlo, sudeći da je veliki brat u jeku emitovanja a da Nikola nije u njemu. Nismo ni iznenađeni, shavtano da je ovogodišnji veliki brat za anonimne.Nedelja mode uveliko traje u Beogradu, iako se druži sa mnogim kreatorima, Nikola se nije pojavio na pisti, kao razlog za jedan online magazin naveo je da neće da šeta ničije krpice, kada i sam imam kolekciju. Što i jeste istina, da je prvi maneken u Srbiji koji ima svoju kolekciju. Da će ipak šetati nečije krpice ove nedelje, potvrdio je na svom facebook profilu ,, Nikola ipak dolazi na zatvaranje f.week‚a" , napisao je Nikola.
Kog kreatora će raditi nismo saznali, ali smo upseli da dobijemo odgovore na neka pitanja…

 

Nikola, ti si jedini model koji ne zeli da ide na događaj koji svi iz modnog ,,miljea" smatraju i više nego važnim?

Ja nisam običan maneken, rekao sam to svima. Tačno je da me je modeling probio da upoznam moga imena sa kojima se danas druzim ali ja sam opterećen drugim stvarima. Mojom prvom knjigom, buticima i kolekcijom koja se pravi. Ja sam neko kome ne smeta da nosi epitet modela koji nista ne radi. Moji prihodi nisu sa piste i isključivo radim samo prijatelje koji su kreatori. Mnogi koji bi me i zvali, znaju da je uzalud, ja nedelju mode ne smatram posebnom, bar ne, dok se moja kolekcija ne pojavi na istoj, ali o tome sledeće godine.

Nikola mi smo svesni tvojih khvaliteta , poznato nam je da znas sta radis, i kao sto si i sam rekao tvoje vreme tek dolazi,  zelimo da budemo među prvima koji hoće da sakupe bodove za dalju saradnju
, zato i zelimo da čujemo  o kojoj pevačici se radi, zapravo koje osoba koja će pevati tvoje pesme?

E sad i vidim šta vas je interesovalo, ne zelim da pričam nista što se nije dogodilo… ta priča je za sad samo poznata meni i ljudima oko mene sa kojma sarađujem. Ali ako mogu, a zelim biću iskren, iako joj nije ponuđeno još uvek, uskro će biti, tako da ću tek tada reći, mada nema sumnje da se neće čuti, ako bude kao što sam planirao.
Za dočeg nove godine biću na sajmu u Vip’u , sve sam rekao, sta planiram.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime