Da li se sećate kultnog video snimka sa televizije Studio B u kome je prikazan pijani vozač? E pa, pijani vozač Miodrag Žikić je dobio sudski spor protiv Studija B koji mora da mu plati  150.000 dinara za duševnu bol povrede časti i 190.000 dinara za sudske troškove.

Nezavisno udruženje novinara Srbije saopštava da je Žikić pre pet godina u centru Beograda pijan izazvao saobraćajnu nesreću i pristao da da izjavu novinarki ove gradske televizije. Tonski zapis je potom emitovan u kampanji za bezbednost saobraćaja, što je Žikića podstaklo da traži odštetu od tri miliona dinara.

 

Podsetite se ovog priloga, pa procenite sami da li je to ok:

6 KOMENTARI

  1. Naravno da je normalno da dobije sudski spor. Neka novinari nauče šta je dozvoljeno a šta ne. Većina vozača je nekada sjela pod destvom alkohola za volan ( nisam pristalica toga,naprotiv). Ali,ovaj čovjek je zbog tog prekršaja koji je učinio najvjerovatnije kažnjen, a to ne podrazumijeva da čitava država treba da mu se smije zbog nekog novinara.

  2. PRC kako bre moze prvi da izazove sudar,on je iz nekog opravdanog razloga morao da zakoci a matori posto ga je udario od pozadi je 1000% kriv.Nije drzao rastojanje a jos i pijan,u normalnim drzavama ide se iz auta u zatvor na treznjenje a kod nas covek kolima uleti ispred skupstine u suprotni pravac i na kraju uleti u skupstinu.Pro sam vozac i vec dugo vozim cisternu i znam propice.

Comments are closed.