Švedska modna kuća H&M (Hennes & Mauritz) je ove nedelje u Beogradu predstavila jesenje kolekcije i još jednom potrvdila da otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. Prodavnica će biti otvorena u avgustu 2013. godine u Delta City šoping centru u Beogradu.

Prva H&M radnja u Srbiji biće otvorena na oko 2.100 kvadratnih metara, a u ponudi će se naći najnoviji modni trendovi po pristupačnim cenama.

Kao što je za Domino Magazin ranije izjavila direktorka za odnose sa medijma švedske modne kuće Camilla Emilsson-Falk radnja će biti "full concept store u kojoj će u ponudi biti proizvodi za žene, muškarce, tinejdžere i decu".

"U proseku, naše cene u H&M su otprilike iste na svim našim tržištima. Ipak, moguće su male razlike u cenama, zbog specifičnosti nekih tržišta, poput različitih poreza, transportnih troškova ili kursa. Kupac bi uvek trebalo da dobije dobru ponudu, u skladu sa našom poslovnom logikom koja podrazumeva stil i kvalitet po najboljim cenama", precizirala je Camilla Emilsson-Falk za Domino Magazin.

 

„Ukazala nam se fantastična prilika da otvorimo prodavnicu na najboljoj mogućoj lokaciji u Beogradu, u tržnom centru Delta City, i radujemo se što ćemo potrošačima u Srbiji moći da pružimo modu i kvalitet po najboljoj ceni”, istakla je Klaudija Osvald generalna direktorka H&M u Srbiji.

 

Bacite pogled na deo jesenjih kolekcija koje su predstavljene novinarima u Beogradu i spremajte se za šoping ove jeseni.