U prodavnice upravo stiže kolekcija Reebok Classics za sezonu proleće – leto 2012. Kultno ime se vraća na ulice i dopašće vam se kako sve izgleda. 

"Classic R" logo je predstavljen ove zime a i sada je neizostavni deo nove kolekcije. Vidljiv je kako na obući tako i u celom spektru odeće i opreme i kao da želi da vam kaže – Reebok se vratio.

Za početak godine tradicionalni oblici, sa dahom savremenog, predstavljeni su zajedno sa sasvim novim modelima i linijom odeće i opreme koji odgovaraju svim vašim stilovima.

Uz predstavljanje novih kolekcija stiže i 25. rođendan modela Workout. Po prvi put predstavljene 1987. Workout Lo Plus patike bile su dizajnirane za razne sportske aktivnosti vezane za fitnes. Danas Workout patike uživaju zaslužen status ikone uličnog stila, a u tu čast stiže limitirana kolekcija ove sezone.

Ističemo i Always Classic kolekciju koja predstavlja Classic Leather Lux patike od prepoznatljivih bogatih materijala sa prefinjenim detaljima. Kolekcija je dodatno pojačana tradicionalnim stilovima preuzetim iz arhive Reebok-a, uključujući Paris Runner, Chincara, World Best i Dash Runner. Tu su naravno i kultne Pump Omni Lite patike. Reebok pumpica se se sigurno sećate iz mladosti.

Na kraju, ne zaboravite da u prodavnicama u Srbiji pogledate i Reebok kolekciju New Classics. Kreirana je od bogatih materijala i kombinuje vrhunsku veštinu izrade i luksuzne detalje pružajući sofisticirani izgled.

 

Sada imate jedinstvenu priliku da se vratite u te osamdesete, ali u još boljoj verziji! Neka loženje počne!