• REGISTRUJ SE
 • KONTAKT
 • RSS FEED

Zabava & Igre

Budget Gadget: Slušalice od 80 dinara

Ne, ovako nešto niste ni sanjali da postoji na ovom svetu u vašem komšiluku

Budget Gadget: Slušalice od 80 dinara

Copyright

Kriza je bogami udarila, buddžeti smanjeni, o platama da ni ne pričamo. Zato su nam urednici dali 100 dinara i rekli da se švercujemo u gradskom prevozu kako bismo došli do bloka 70. Dobro, šta je tu je kažemo mi, makar dobijamo šaku pirinča za ručak svakog drugog dana i brz Internet. Kakva su vremena i to je dosta. Ali zato smo pronašli gedžet idealan za krizna vremena.

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 80 dinara
Status: Obavljeno

Sa skromnim budžetom ovog puta smo pronašli pravi biser u ponudi gluposti u Kineskom tržnom centru. Odmah da se razumemo, glavni adut ovih slušalica je cena. Koštaju samo 80 dinara. Slovima: osamdeset dinara. Stvarno vam kažemo. Pokazali bismo vam račun da smo ga dobili.

E sad ako baš želite u detalje evo i njih. U rečniku Domino Magazina slušalice se definišu kao mali zvučnici koji se stavljaju u uši i reprodukuju zvuk sa audio uređaja. Dakle, ove slušalice se fakat stavljaju u uši. I stvarno se nešto čuje iz njih. Dakle, to su slušalice. E sad, to što je zvuk verovatno bio bolji kada je napravljen prvi radio na svetu je od sasvim sporednog značaja. Važno je da mogu da se stave u uvo i da se nešto čuje!

Ali taman kad se smorite zbog stvarno očajnog zvuka, oraspoložićete se kada shvatite da izgledaju baš dobro. Ova bela boja kabla podseća na Apple slušalice a čak dobijate i finu kutijicu i 3 gumice. Pa zar vam je potrebno još nešto više na ovu krizu?

Na kraju možete da ih zapakujete i poklonite nekom kome neće baš previše značiti da njegove slušalice zaista i ispuštaju nekakav zvuk. Idealne su recimo za decu do 3 godine. I to za žvakanje dok im rastu zubi, pošto bi i oni odmah progovorili i rekli vam nešto u stilu "pa ćale majku mu šta misliš da sam blesav ako imam samo 2 godine".

Povezano

2 rejtinga
Komentari Registruj se!

Preporučujemo

 • Dizajn

  Ikea katalog 2014.

  Spremajte se za opasan šoping ove jeseni

 • Recepti

  Tiramisu recept

  Najbolji i najlakši recept za Tiramisu od domaćih sastojaka koji možete da napravite i kod kuće

 • Dizajn

  Boje za zidove

  Šta bi trebalo da znate kada birate boje za zidove i kako da ne pogrešite

 • Kako da

  Kako se vadi krpelj

  Šta bi trebalo da uradite ako vas napadne krpelj i šta nikako ne bi trebalo da radite!

 • Recepti

  Recept za mafine

  Domaćinski recept koji uvek uspeva jednostavno i brzo

 • Recepti

  Lazanje recept

  Posle 10 godina eksperimenata otkrili smo stvarno najbolji recept

share