Naučnici kažu da su otkrili tajnu dugog i zdravog života muškaraca. Tajna je u aktivnom seksualnom životu, otkivaju italijanski naučnici. Ipak, to se odnosi samo na one koji su verni svojim partnerkama.

“Istraživanje je pokazalo da muškarci koji imaju aktivan seksualni život i verni su svojim partnerkama imaju mnogo manje kardiovaskularnih problema i žive duže”, kazala je Emmanuele Jannini, objašnjavajući da više seksa znači i bolji metabolizam.

Muškarci koji su seksualno aktivni proizvode više testosterona, pa su i manje podložni depresiji i srčanim problemima. “Povećana proizvodnja testosterona tokom seksa je veoma dobra za muškarce jer se time reguliše nivo šećera u krvi i smanjuje rizik od dijabetesa”, kaže doktorka Jannini.

Nasuprot tome muškarci koji varaju partnerke podložniji su bolestima, jer su pod stresom plašeći se da će ih uhvatiti u prevari. photo via tumblr

3 KOMENTARI

  1. sex je zdrav ali sa normalnom devojkom kakvu teško može neko da zamisli! da sam nevin pre bih birao doživotnu nevinost, nego li da se bar jednom u životu omrstim! onaj ko je nevin nezna koliko je srećan što je takav (možda nesposoban da smuva) i u ovoj danas situcaciji je velika sreća za njega, jer ne mora da se opterećuje da troši pare i lomi jezik, sve samo da bi jebo ove (simpatične) smrdljačice od kojih 99% vuku zarazu raznih klošara sa kojima su uglavnom u sex kontatu skoro svakog dana! prema tome, ko ima devojku ON je jadan a ne onaj ko je nema!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime