Nike predsatvlja obnovljenu verziju Nike Pro majicu pod novim nazivom Nike Pro Ultimate. Nike Pro Ultimate majica napravljena je za trening, vežbu i takmičenja i pomaže sportistima da se osećaju nepobedivim tokom ove zimske sezone. Nike Pro Ultimate takođe omogućava sportistima da optimizuju svoju igru. 

Sport je danas neuporedivo brži i od sportiste zahteva više nego ranije. Zato igrači širom sveta traže nove tehnologije i inovacije u opremi koje će im pružiti fizičku ili psihološku prednost nad konkurencijom. Nike Pro Ultimate majica koju sportisti širom sveta nose ispod dresa ili trenerke daje im mentalnu i fizičku prednost nad konkurencijom i pomaže im da svoju igru prenesu na viši nivo.
 
Termalna tehnologija
 
Glatka, aerodinamična Nike Pro Ultimate majica može se pronaći u 4 različite kategorije: kao šorts, majica bez rukava, sa kratkim i dugim rukavima. U zavisnosti od potrebe igrača, zahvaljujući DriFit tehnologiji otklanja znoj i omogućava igraču da se oseća prijatno i opušteno čak i prilikom najintenzivnijih treninga koji se održavaju na otvorenom. Za izradu Nike Pro Ultimate majice kompanija Nike koristi 4 različite tehnologije:
 
1. Nike sa termalnim zonama: Strateški birani materijali (meš i Nike sfera) koji su konstruisani tako da bi poboljšali termalnu udobnost.
 
2. Meš: Na poleđini majice konstruisani su ventilacioni paneli od meša koji poboljšavaju protok vazduha i omogućavaju sportisti da lakše diše i reguliše temperaturu organizma.
 
3. Nike Sphere Pro: Nike Sphere Pro tehnologija napravljenja je kombinacijom najboljih komponenti dve tehnologije – Nike Sphere Dry  i Nike Sphere Termal i redukuje pripajanje materijala za telo. Pomoću ove tehnologije materijal je otporan na vetar i kišu što ga čini istovremeno i zaštitinim i udobnim.
 
4. Konstruisanje bez šavova: Ekonomično šivenje bez šavova smanjuje svaku mogućnost iritacije i povećava udobnost.