Nutricionistkinja Lindi Koen otkrila je zašto mali sloj sala na stomaku zapravo može da bude dobar za vas.

Lindi Koen (28), nutricionistkinja i fitnes blogerka iz Sidneja, godinama se borila da skine nekoliko upornih kilograma na stomaku i kaže da je probala svaku moguću dijetu. Na kraju, naučila je da prihvati takav svoj izgled kada je shvatila kakvu ulogu ima salo.

“Imam mali sloj masti preko mišića. Svaki put kada pokušam da to skinem, moje telo se protivi. To je borba”, napisala je ona na Instagramu. “Godinama sam pokušavala da skinem to salo svakom mogućom dijetom. Na kraju, shvatila sam da je sve u redu sa mojim telom i mojim metabolizmom. I možda, jednostavno, ne treba da skinem to salo”.

Lindi je ranije bukvalno transformisala svoje telo skinuvši 20 kilograma, a sada je ponosno objasnila kako je to malo salceta na stomaku održava fit i zdravom.

“Taj mali višak održava balans mojih hormona, moje raspoloženje stabilnim i energiju visokom. Taj mali višak znači da mogu lako da regulišem svoju telesnu temperaturu i mogu udobno da sedim zbog njegove mekanosti”, objašnjava nutricionistkinja.

“Ovaj, takozvani ekstra sloj, je ono što me greje noću i zbog čega lako zaspim. Održava me kada ogladnim. Štiti me da se ne razbolim. Izgleda da taj mali višak nije teret, kako sam ranije mislila, već ono što mi uliva sigurnost. Moje telo nije pokvareno”. izvor: mondo

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime