Prosečan muškarac na seks pomisli 13 puta na dan, što tokom jedne godine čini 4,745 puta, pokazuju nova istraživanja. Skoro jedna trećina muškaraca je izjavila da je seksualni odnos prva stvar na koju pomisle kada se probude ujutro.

 

Žene, sa druge strane, na seks pomisle svega pet puta tokom dana, odnosno 1825 puta godišnje. Međutim, kada dođe zaista do upražnjavanja seksa, onih muškarčevih 13 puta dnevno se svede na dva puta nedeljno, to jest 104 puta godišnje, koliko je prosek.

 

Predstavnik firme za marketinška istraživanja www.onepoll.com, koja je obavljala istraživanje, kaže da je "opšte poznato da muškarci često misle na seks, ali da je zapanjujuće saznanje koliko je to zapravo često".

 

– Bez obzira da li su seksualno neaktivni, ili skaču iz kreveta u krevet, muškarcima je naprosto seks stalno na pameti. Ne mogu da pobegnu seksualnom razmišljanju ni kada se tek probude, prema tome, kada vidite muškarca kako zamišljeno gleda u prazno, možete sa velikom verovatnoćom da pogodite o čemu misli, kažu u Onepoll-u.

 

Takođe, istraživanje u kome je učestvovalo 3,000 ljudi pokazalo je da, bez obzira na veliku razliku u broju pomisli na seks i ostvarenog seksualnog odnosa, skoro tri četvrtine muškaraca tvrde da su zadovoljni brojem seksualnih odnosa koje imaju. Zanimljivo je da samo 58 žena tvrdi istu stvar. Ista studija pokazuje da trećina muškaraca smatra da je romantična večera sa svećama praćena masažom pravi način da se žena dovede "u pravo raspoloženje", dok su žene odabrale romantičnu muziku i spremanje ukusne večere kao put da se muškarac odvuče u krevet.

Šašavi su ti ljudi…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime