Lepe žene su štetne su zdravlje muškaraca, tvrde naučnici sa Univerziteta Valencia.

Oni kažu da je samo pet minuta sa atraktivnom ženom dovoljno da se kod muškaraca poveća nivo kortizola, hormona stresa. Nivo hormona se povećava još više kod muškaraca koji smatraju da im je atraktivna devojka nedostižna.

"Istraživanjem smo zaključili da većina muškaraca kada pored sebe ima atraktivnu ženu razmišlja o mogućoj vezi. Takođe, mnogi muškarci izbegavaju lepe žene jer misle da su izvan njihove lige, ali upravo takva reakcija za posledicu ima povećanje nivoa hormona stresa", istakli su naučnici.

9 KOMENTARI

  1. Tijana veruj mi da se vecina muskaraca plasi lepih devojaka ,i stvarno im ne prilaze jel misle da su izvan njihove lige ,sto je cista glupost !

  2. @Balkan boy
    Naravno da je cista glupost.Niko nije, kako si napisao ‘izvan tvoje lige’ ukoliko imas dovoljno samopouzdanja i hrabrosti da mu/joj pridjes.

  3. BRAĆO NEBOJTE SE, TO IM JE SAMO PUDER I ŠMINKA SA KOJOM POKRIVAJU ONU AKLOHOLIČARSKU SLIKU! :] SVE SE RASPALE SAMO SE ŠARAJU I ZAMOTAVAJU U FENSI KRPICAMA DA NAM STVORE ILUZIJU JEDNE OPAKO SEXY ZGODNE “DAME” 😛 ….SLUTS

  4. A sta je sa onim lepim zenama na plazi koje nemaju puder ?
    Istina je da se plase ali je to nevidjena glupost. Lepim devojkama najcesce prolaze debili jer da covek ne poveruje oni imaju “muda” ovi normalni previse razmisljaju o tom strahu valjda. Bezveze skroz.

Comments are closed.