Kada žene gledaju fotografije raznih slatkiša i kolača to u njima pobuđuje želju da se hrane zdravije. Floor Kroese je organizovala istraživanje studenata. Pola devojaka gledalo je u sliku čokoladne torte, a druga polovina u sliku cveća. Devojke su pričale o svojim prehrambenim navikama, a u pauzi su za osveženje mogle da odaberu komadić čokolade ili keksa od žitarica. Grupa studentkinja koja je gledala u fotografiju čokoladne torte birala je zdravi keks. Doktorka Kroese tvrdi da je fotografija čokoladne torte devojke podsetila na zdravu ishranu. Ona je preporučila i ovaj metod svima koji imaju višak kilograma i razmišljaju o tome kako da smršaju.

8 KOMENTARI

 1. …nema pomoci od dijete,ili mozda nekih par kilo i onda se ugojite jos toliko…znaci jednostavno vise povrca i sporta…jelo bez hleba…i odreci se Bakinih ili “zeninih”kolaca…jednostavno…

 2. Ma, samo nemojte jesti posle 19h i trosite se, sto znaci fizicka aktivnost aka sport, 3x nedeljno minimum.

  Dijeta btw znaci regulisana ishrana, ne obavezno smanjena ishrana, kako se ovde interpretira…

 3. Nijedna dijeta nije zdrava jer je i ovako hrana jako osiromasena i mi smo pothranjeni,tako da posle svake dijete se dobije nus efekat mi ne mozemo da kontrolisemo zelju za hranom to je jace tako da resenje za one ozbiljne svakako postoji bez gladovanja i odricanja hrane koju volimo.ko zeli nek mi se obrati i pomocu mu da se resi trajno tog problema!

 4. kakva dijeta:

  piti vode 8l dnevno
  3 jabuke dnevno
  obavezno trčanje 30min, jednom-dvaput na dan
  sex 😛

  hranu jedeš normalno
  slatkiše možeš slobodno jesti, ne preterano, od njih se ne možeš ugojiti tako brzo i mnogo kao od sedenja i nepokretljivosti!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime