Pogledajte neverovatan snimak devojke koja je primila vakcinu protiv gripa i potpuno se razbolela. Samo deset dana pošto je primila vakcinu javili su se ozbiljni neurološki problemi.

Spremala se za takmičenje navijačica, primila je vakcinu posle čega počinje pakao. Ona više ne može da hode normalno i ne može da govori. Ali, može da trči i hoda unazad. Prilikom trčanja može čak i da govori normalno. Doktori kažu da je vakcina izazvala neurološku disfunkciju za koju nema leka, što se navodno dešava jednom u milion slučajeva. Pogledajte ovaj potresan video zapis.

DODATAK: Molimo vas da ovu vest posmatrate kao neproverenu, pošto postoji mogućnost da nije istinita.

7 KOMENTARI

 1. Ako je nekome palo na pamet da glumi, neka mu služi na čast ovakva ideja da na ovaj način pravi publicitet. Kao viši fizioterapeut i ja izražavam sumnju i slažem se sa Predragom da mi ovo više liči na glumu nego na istinu. Radim u institutu za cerebralnu paralizu i pacijenti su mi deca i omladina sa problemima cer.par. Osoba koja ima cer.par. i ovoliko spazma u kratkom vremenskom razmaku, nema šanse da napravi ni dva koraka, nego se, nažalost nalazi u kolicima. Ako je nekome palo na pamet da se ovako igra, još gore da glumi, zaista neka im služi na čast. Bolje bi bilo da ta ekipa krene da pronađe neki način da se pomogne deci i omladini sa voim problemom, makar samo podrškom ali praviti parodiju od toga, to prevazilazi svaku granicu ukusa.

 2. vest je lazna 🙂

  pitacete se kako znam 🙂
  imam cerebralnu paralizu od rodjenja, i upoznao sam stotine ljudi sa razlicitim oblicima cerebralne paralize.
  bez sumnje vidim da zena glumi, i to lose glumi.
  mozda vi to ne vidite jer nemate bas tolikog iskustva sa cerebralnom paralizom, ali za mene dileme nema, jer tacno vidim da ona vestacki grchi misice – odnosno glumi. Narocito se to vidi dok ona “govori” – imam ja spazam i u govoru pa mi je prosto smesno kako zena lose glumi, to se prosto vidi da vestacki steze fascijalne misice.

  postoje 2-3 sekunde na snimku kada ona [posle hodanja] odjednom izgubi spazam i totalno bez spazma namesti kosu iza uveta 🙂

  inace, ni jedan covek sa onolikim spazmom ne bi mogao ravnotzu da odrzi – pao bi posle prvog koraka.

  btw – onako savrseno hodanje unazad [tada joj nije nista, jel :)))] je ocigledan pokusaj autora ove vesti da napravi dobru parodiju… :)))

 3. zaista strasno glumi,i ja isto imam jednostrana paraliza,i meni bas smesno kako odi (mislim glumi)ovo je zaista laz 10000000% garantirujem.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime