Omiljenu flašicu za vodu nosite na posao, na trening, na plažu i kad popijete vodu samo natočite novu. Ne bi tako trebalo raditi jer stručnjaci podsećaju da bakterije vole vlažnu okolinu. Zato pažljivo i temeljno svakog dana operite flašicu za vodu. A šta to znači pročitajte u tekstu.

 
Mašina za pranje
 
Ako imate mašinu za pranje suđa ubacite svake večeri vašu flašicu za vodu i problem je rešen. Ona će biti odlično oprana, bojazni da će se razviti bakterije nema.
 
Ručno pranje
 
U praznu flašicu za vodu dodajte malo deterdženta, protresite je i ako imate one četke za pranje flaša dobro je protrljajte. Isperite je više puta čistom vodom, naravno operite i zapušač. Okrenite naopako da se osuši a kada ustanete i krenete na posao možete je ponovo napuniti vašim omiljenim čajem, sokom ili nekim drugim napitkom. 
 
Tablete
 
U flašicu za vodu možete ubaciti tabletu za čišćenje flaša, mogu se koristiti i tablete za čišćenje proteza. Dodajte i vodu i ostavite da odstoji neko vreme, na uputstvu piše koliko. Kada je isperete vaša flašica će zasijati, biće spremna za upotrebu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime