Danas smo saznali da u Srbiji puši polovina muškaraca i svaka treća žena. Što južnije to tužnije – je izgleda tačno, pošto najviše pušača ima na jugu Srbije, a najmanje u Beogradu. Ako spadate u ovih 50 % retardiranih, ali ipak imate IQ veći od neke prosečne domaće životinje (recimo svinje) znači da vas ponekada brine mogućnost hroničnog oboljenja ili sigurne smrti.

Kompanija Myvic je za takve napravila e-cigaretu koja po svemu glumi duvanski original. Pušta dim i daje nikotin, ali ne sadrži više od četristo otrovnih hemikalija koje se nalaze u običnim duvanu. Naravno, među njima su brojne i one kancerogene. Uz e-cigaretu pušenje je bolje i zdravije, a dobićete i zamenu za žar i to u modernoj futurističkoj plavoj boji na vrhu cigarete uz pomoć LED diode. E-cigareta se puni ekstraktom nikotina.


4 KOMENTARI

  1. “Ako spadate u ovih 50 % retardiranih, ali ipak imate IQ veći od neke prosečne domaće životinje (recimo svinje)” !!!!!!!!!!!!!

    OVO TREBA DA IDE NA DIGG!!!! 🙂 🙂 🙂

  2. Malo je prepotentno nazivati pushache “retardiranim osobama” da ne pominjem “svinjama”! Poshtovani autoru teksta da vas podsetim da cete i vi umreti isto kada i mi pushachi, ako ne od hronicnog oboljenja onda ce vam pasti saksija
    na tu vashu glavu sa sa visokim IQ !

  3. Jako neprofesionalno i ni malo ok nazivati pusace retardiranima i ostalo,jer vecina pusaca pocnu kao tinejdzeri i tada se ne razmislja puno,jer vecina pusi,pa se samo prilagodjavaju okolini radoznali da i to isprobaju,a kasnije je vec zavisnost i da prestanu je,verujem,veoma tesko.Tako da niste ni od kakve pomoci takvim ophodjenjem,samo vredjate pusace.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime