lg

Audio narkotici

Nova droga se skida preko Interneta i konzumira slušanjem muzike

U Rusiji je otkrivena nova pojava – trgovina na crnom tržištu Audio narkoticima (Numerički narkotici). Reč je o posebnim melodijama i zvucima koji deluju na mozak. Dejstvo je navodno identično delovanju klasičnih narkotika, a imaju i brojne pogodnosti za zavisnike. Nabavljaju se preko Interneta, jednostavnim skidanjem odgovarajućih melodija i plaćanjem kreditnim karticama. Ovi narkotici koštaju mnogo manje od pravih a njihovo korišćenje i distribucija ne podleže krivičnom gonjenju.

Dovoljno je da se melodija kupi na Internetu, stave slušalice i zvuk će stimulisati mozak konzumenta na neki od načina. Možete odabrati i efekat a u ponudi dilera su: orgazam, višestruki orgazam, dejstvo alkohola, nikotina, adrenalina, približavanje Bogu i sve poznate droge. Cene se na ruskim sajtovima kreću od oko jednog evra po dozi. Uopšte ne sumnjamo da će se uskoro ovako nešto naći i na Torrentima u slobodnom opticaju.

Binauralne talase je 1839. otkrio Nemac Henrih Vilhelm Dove, a do nedavno su korišćeni u laboratorijama za poboljšavanje pamćenja i opuštanje. Dmitrij Mirošnikov sa Instituta eksperimentalne medicine Ruske akademije nauka kaže da su ove melodije opasne kao i obična droga pošto remete normalan rad mozga.

8 thoughts on “Audio narkotici”

  1. JBT novinari nemaju granice kad hoce da prodaju novine… sta sve nece da izmisle…
    muzicka droga, ma nema to pojma…

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *