Active hydrogen professional cream je nova krema na tržistu koja ima blagotvorna dejstva kada su sportske povrede u pitanju, sa svojim osvežavajućim efektom hlađenja i opuštanja ubrzano ublažava bolove. Krema je zasnovana na naučnom otkriću koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika.

Otkriveno je da molekularni vodonik ima više funkcija u organizmu čoveka, među kojima su anti-inflamatorna, anti-alergijska, antioksidantna, puferska i regulatorna uloga.

Active hydrogen professional cream je namenjen svim starosnim dobima od profesionalnih sportista, rekreativaca i svima onima koji se izlažu jakim fizičkim naporima do ljudi koji dosta vremena provode sedeci za racunarom, a takodje i starijima koji imaju probleme sa bolovima u zglobovima i kostima. Vrlo brzo vec nakon prvog nanosenja osoba moze osetiti olaksanje.

Zadovoljni korisnici ove jedinstvene kreme imaju sjajne utiske, jer Active hydrogen povećava snagu pokreta i fizičke sposobnisti. Zbog svog snažnog efekta, potvrđeno je da molekularni vodonik deluje na sama oštećenja tkiva i ćelisjke organele, delujući blagotvorno i skraćujući drastično period oporavka na mestu povrede ili oštećenja u kolenima ili zglobovima. Sprečava proces starenja kože i eliminiše znakove starenja.

Idealno balansirana krema koja je jedinstvena na tržistu istovremeno greje i hladi već pri prvom nanošenju. O dejstvu molekularnog vodonika na našem tržistu Active hydrogen kreme možete naći opširnije na ovom linku i društvenim mrežama, kao i na Instagramu.