5. Najbolji lek za štucanje


jason wadsworth
Postoji na stotine proverenih lekova za dosadno štucanje. Možete da popijete vodu, da zadržite dah. Mogu da vas uplaše ili da probate da pijete iz čaše ali naopako. Ima još toga. Ali nekada ništa od toga jednostavno nije dovoljno.

E pa nauka ima rešenje. Ako ste stvarno u problemu.

Dakle, sve što bi trebalo da uradite je da stavite prst. U vaš rektalni otvor i primenite masažu. Ne šalimo se i evo zašto.
 

cameron russel

Jedan ili dva prsta ovog puta?

Štucanje je povezano sa nervom koji se proteže od vašeg mozga, preko dijafragme pa sve to anusa. I jedini način da ga smirite je da odradite nežnu masažu u tom delu tela. Što je ok ako počnete da štucate subotom uveče i ako ste u takvom raspoloženju a dečko-devojka su vam pri ruci.

Ali nije ok ako ste recimo na sastanku. I onda zamolite kolegu da vam malo pomogne. Ni malo nije ok…

4. Najbolji lek za mamurluk


michelle brea
I ovde postoji puno proverenih lekova. Neki će piti još alkohola kako bi izlečili mamurluk. Drugi piju obične lekove, a treći sok od paradajza ili drevne čajeve koje im je doneo deda sa Golije.

Ali postoji pravi eliksir koji će vam stvarno pomoći da se rešite glavobolje, osećaja krivice i poljuljanog samopouzdanja. Dobro, možda ne ovog poslednjeg.

Cugnite Sprite!
 

mike mozart
Šta?

Da, dobro ste čuli. Obični Sprite je najbolji lek za mamurluk koji možete da popijete. Naučnici sa Univerziteta Yat-Sen su isprobali sve recepte i zaključili baš to, posle brojnih opijanja u naučne svrhe. Stvar je u tome da se u njemu nalazi idealan odnos sastojaka koji će pomoći vašem organizmu da se oporavi. Živeli!

3. Najbolji lek za prehladu


natalie
Svi znamo da nema leka za prehladu. Ako je ne lečiš traje nedelju dana, a ako je lečiš traje 7 dana. I možete da pijete paracetamol, vitamin c i čajeve ali neće vam biti mnogo bolje realno.

Osim ako ne popijete malo alkohola.

American Journal of Public Health piše da blago opijanje može da vam olakša tegobe izazvane prehladom. Samo morate da ispunite neke uslove za to. Ne bi trebalo da pušite i ne bi trebalo da se olešite od alkohola. Uz to morate da konzumirate vino. Ako je tako, onda će vam pomoći.

Naučnici smatraju da alkohol pokreće određene mehanizme u vašem telu koji pomažu da se lakše izborite sa virusima. Mada nisu sasvim sigurni zašto je to tako.

2. Najbolji lek za sagorevanje kalorija


w h
Pored seksa i sporta koje bi naravno trebalo da probate imamo još jednu ideju. Pogledajte neki stvarno strašan horor film. I ako to radite redovno trebalo bi da smršate.

Gledanje horora dokazano sagoreva kalorije. Samo je važno da vas film zaista plaši. To iskustvo podiže puls, potrošnju kiseionika, adrenalin pa na kraju i metabolizam. Rezultat? Manje salca na stomaku!

Zapravo jedan stvarno strašan film može da vam pomogne da potrošite istu količinu kalorija kao brza šetnja od 30 minuta.

1. Najbolji lek za sve


tumblr
Najbolji lek za skoro sve je zapravo u vašim rukama. I to bukvalno. A to vam je dragi naši, masturbacija. E sad, znamo da vam je ta stvar malo poznata i da verovatno nikada to niste radili, ali mogli biste da se žrtvujete. Čisto zbog zdravlja!

U suštini tako ćete se rešiti recimo nesanice prilično efikasno. Kao i glavobolje pa čak i teških migrena. Ili nervoze i stresa. Hormoni koji se oslobađaju za vreme orgazma su toliko moćni da će vam bukvalno ulepšati život. Recimo zbog oksitocina ćete stvarno zavoleti ljude oko sebe. Što će vam fakat učiniti svakodnevno bitisanje malo lepšim.

Eto sada znate da je sve u vašim rukama…

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime