Svi znamo da je papir za pečenje u rerni vrlo zgodna stvar. E pa sada stiže i papir za prženje koji vam pomaže da kuvate bez kapi ulja ili masti. 

 

Specijalni papir za prženje „C ideja za – Sočno iz tiganja“ je inovativni proizvod i rezultat dugogodišnjeg iskustva stručnjaka kompanije Nestlé. S obzirom na podatke da je Srbija prva po potrošnji pilećeg mesa u regionu i to sa konstantnim porastom, u Srbiji se godišnje jede čak 13.5 kg po osobi, stručnjaci kompanije Nestlé osmislili su način za pripremu savršeno začinjenog, sočnog pilećeg filea i to bez nereda u kuhinji od prskanja ulja.

Posebna prednost prženja mesa u „C ideja za – Sočno iz tiganja“ specijalnom papiru, pored jednostavne pripreme, jeste činjenica da se pri prženju ne dodaju ni ulje ni mast. Na kraju pripreme obroka, tiganj praktično ostaje čist, kao i kuhinja! Za samo 5 minuta prženja sa svake strane, dobija se savršeno pripremljen i začinjen, sočan i mekan pileći file.

 

„Globalni trendovi pokazuju da se ljudi danas sve manje kreću, neredovno se hrane i unose previše namirnica sa visokim sadržajem masnoće i šećera. Veliki disbalans unosa i potrošnje energije za posledicu ima poražavajuće stanje uhranjenosti populacije. Poslednje Istraživanje zdravlja stanovnika Srbije sprovedeno od strane Instituta Batut beleži čak 35.1% predgojaznog i 21.2% gojaznog stanovništva u Srbiji. U srcu našeg delovanja je negovanje odnosa prema potrošačima i briga za njihovo zdravlje. Ponosni smo što možemo da ponudimo ovako inovativan proizvod koji je dobar izbor za sve one koji žele da neguju dobre prehrambene navike, a nisu spremni na kompromis kada je reč o ukusu. Ovaj proizvod dokazuje da zdravije varijante mogu biti itekako ukusne“, poručila je Aleksandra Malešević, nutricionistkinja kompanije Nestlé.

Proizvod će takođe biti predstavljen i na besplatnim radionicama „C klub malih kuvara“, koje Nestlé organizuje u školi kuvanja Il Primo svakog meseca, u kojima na zabavan i edukativan način deca i roditelji zajedno pripremaju ukusne i balansirane obroke. Novi proizvod „C ideja za Sočno iz tiganja“ toliko je jednostavan za upotrebu da će se deca i roditelji lako snaći s njim i u narednim radionicama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime