Istraživanja o razumevanju ponašanja majki u Srbiji i njihovih navika prilikom kuvanja, koja je sprovela kompanija Nestlé, pokazala su da mame rado spremaju palačinke kako bi obradovale i okupile svoju decu i porodicu. Upravo su ovo razlozi koji su podstakli kompaniju Nestlé da proširi asortiman Cipiripi krema dodatnim Choco-Vanilla ukusom, koji je lako razmaziv i idealan za palačinke.

Ovaj krem sadrži prirodan izvor kalcijuma i jedini je bezglutenski krem u Srbiji sa sertifikatom Evropske asocijacije udruženja obolelih od celijakije i Udruženja Srbije za celijakiju. Za proizvodnju bezglutenskih proizvoda neophodno je ispratiti visoke standarde, koje fabrika u Surčinu, gde se Cipiripi proizvodi, u potpunosti zadovoljava.

Cipiripi krem, koji uživa poverenje potrošača već punih trideset godina na tržištu Srbije, sigurno će obradovati ljubitelje slatkih zalogaja, jer je sada dostupan novi ukus koji može poslužiti i kao poslastica i kao slatki dodatak obrocima i kolačima. S obzirom na to da se palačinke pripremaju na različite načine i doprinose posebnoj porodičnoj atmosferi, predlažemo vam recept za pravljenje čoko-palačinki kako biste obradovali vaše najmilije.

Za pripremu čoko-CIPIČINKI potrebno vam je:

3 jaja
1 šolja brašna
2 kašike šećera
2 kašike kakao-praha
1 čaša kiselog mleka
30g putera

Sjedinite sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Pre pečenja ostavite testo u frižideru sat vremena. Nakon toga ispecite palačinke, dodajte u njih novi čoko-vanila Cipiripi krem i spreme su za služenje!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime