Žene navodno varaju samo kada imaju razlog. Magazin Men’s Health upozorava muškarce na šest situacija u kojima postoji veća verovatnoća da će ih partnerka prevariti.

Ona slavi 20. ili 30. ili 40. rođendan

Žene se krajem svake dekade zapitaju šta su radile u proteklih pet godina. Razmišljaju o svom ljubavnom životu i smeru u kojem ide, a ako shvati da nije onako kako je ona planirala, možda će pokušati da to ispravi prevarom. Muškarci treba da znaju da postoje dve noći kada ih partnerka želi u krevetu: Nova godina i njen rođendan. Ostavite je tada samu i dobićete prevaru za poklon.

Dobila je unapređenje na poslu

Žene vole da imaju svoje projekte i ciljeve. Kada dosegne vrhunac karijere, ona će se zapitati ‘Šta sledeće?’. Za naredni izazov mogla bi se fokusirati na drugi važan segment života – ljubav i seks. Muškarci treba da budu pametni i podrže njenu karijeru. Ukoliko ona zna da je on poštuje, poštovaće ga kao što ceni posao.

Nikad joj nije dosta

Hormoni koji potiču na zbližavanje sa drugim ljudima luče se od tri do pet puta više pre orgazma, a intenzivniji su kod žena nego kod muškaraca. Žene tako ostvaruju jaču emotivnu vezu sa partnerom putem seksa. Ako vas dvoje ne vodite ljubav tako često kao nekada, ona to može shvatiti kao znak da vas više ne privlači i da je ne volite. Uskoro bi mogla potražiti nekoga van veze da bi potvrdila da je još uvek atraktivna. Rešenje je jednostavno – seksajte se što više.

Želi raskid

Još jedan razlog za prevaru: želi da vas ostavi. Nevera verovatno dovodi do prekida, tako da će to raditi namerno. Većina žena kada ih pitate sa kojim taktikama se koriste kada žele prekinuti, odgovaraju da obično ‘ulete’ u aferu. Pustite je i vi ste slobodan muškarac.

Zajednički život

Da, to je verovatno bila njena ideja. Ali sada kad ste zajedno 24 sata, sedam dana u nedelji i delite svaki detalj vašeg života, nije više tako uzbudljivo. Ona bi ovu situaciju podsvesno mogla protumačiti kao da vi mislite da je dosadna. Ako postoji neko u blizini ko smatra da je atraktivna i intrigantna, a to i pokazuje, ona bi mogla pasti u njegovo naručje. Morate joj dati do znanja da zajednički život gledate samo kao polaznu tačku. Razgovarajte sa njom o budućnosti koja i nju uključuje.

Ona misli da vi varate

Prevare iz osvete su česta pojava. Žene ih praktikuju kako bi vratile izgubljeno samopouzdanje i kako bi se opet osećale poželjno. Ako je varate ili ste je prevarili, priznajte i izvinite se. Ako je ne varate, onda imate posla sa paranoičnom ženom koja sebe ne ceni. Vaš posao je da joj udeljujete komplimente, iskreno i često.

9 KOMENTARI

 1. …nenene nemora da znaci…uvek kada sam bila “sita” svoje veze na fer nacin sam raskinula…i uradila ONDA ono sto sam naumila…mislim da tako NE varamo samo partenra ,nego i sebe same…i mucimo se jednostavno…

 2. Ima nekih potpunih nebuloza u ovom textu, ali i nekih pametnih stvari.
  Npr. licno ja, ne mogu da tvrdim za ostale devojke, kada mi je rodjendan uopste mi nije do sex-a, vec zelim samo da se izludim te veceri sa deckom i drustvom (preciznije receno, da se izalkoholisemo i blesavimo do besvesti ^^), kao i za Novu god.
  Sa onim “Nikad joj nije dosta” se zaista ne mogu sloziti…ima dana kada mi stvarno nije do sex-a, a ima i dana kada sam hiperaktivna sto se toga tice.^^
  Takodje, sto se tice zajednickog zivota…tu je donekle ovaj text u pravu, a za deo da devojka misli da je varate u potpunosti potpisujem.
  Doduse, ovo je moje licno misljenje sto ne znaci da kod neke druge devojke ne vlada cista suprotnost…

 3. mila popusi mi ga sve ste vi iste ja sam svoju djevojku volio bio vjeran kao pas i slusao price kao nisam ja takva nebrini.A kasnije saznam da me varala od samog pocetka,a predamnom glumila nevinost.Ma nabijem vas sve

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime