Većina žena povremeno kuka zbog dužine svojih nogu, obima struka ili oblika zadnjice.

 
Ali zato npr. Pipa Midlton i Mila Kunis imaju manje razloga da se žale jer se žene u svojoj 28-oj godini osećaju najseksepilnije! Tu je i milionerka Tamara Eklston, a sve su one u magičnoj godini kada prigrle svoj seksepil i osećaju se sigurno.
 
Iako se u 28-oj  osećate seksi, vaše samopouzdanje neće stići do vrhunca do 32 godine – sa dragim prijateljima i porodicom koji daju vetar u leđa samopouzdanju.
 
Britanski istraživači su u istraživanju koje obuhvata 2000 pripadnica lepšeg pola došli do zaključka da je većina žena zadovoljna oblikom grudi i veličinom kukova i struka. Deo tela na koji su žene najviše ponosne su oči i čak 23 % njih smatra da im je to najbolji fizički atribut. Dvadeset posto smatra da su to grudi, a mozak je na trećem mestu sa 13 %.
 
Na pitanje šta bi promenile na svom telu da mogu, 41 % žena je odgovorilo da bi volele da imaju duže, mršavije noge. Dame najviše uživaju u svojoj ženstvenosti kada  se oblače, nose visoke štikle i prave frizure ili se šminkaju.
 
Studija kaže da tipična žena smatra da ima 4 dobra prijatelja, petina njih želi da ima više samopouzdanja kada su u pitanju muškarci, dok je najveći razlog za “razbijeno” samopouzdanje to što je partner raskinuo sa njima.
 
A izgleda da je samopouzdanje mnogo teže izgraditi nego dobro telo jer polovina žena želi da prestane toliko a brine o svom životu.
 
Za veće samopouzdanje ženama je potrebno da znaju u kom pravcu ie njihov život (60 %) i da imaju bar jednu dugu vezu (52 %). Otkriće njihove idealne težine je takođe bitno za žene (52 %). Borba na poslu je drugi faktor koji ugrožava samopouzdanje pored raskida partnera.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime