Dolazi leto, a to znači da ćete krenuti na put. Pored uživanja, odmora i prijatnog društva može vam se desiti i nešto nepredviđeno. Ako ste već pročitali naš Vodič za putovanja, koristiće vam i ove ideje u slučaju da ste zaglavljeni na aerodromu i čekate satima avion koji ne može da poleti zbog prokletog vulkana koji je baš sad odlučio da pokaže da je najjači u kraju.

Ponesite laptop

To znači da ćete moći da se igrate, proverite mail, ili pogledate film. Računar će vam omogućiti i da pratite dešavanja na aerodromu, vremensku prognozu i onda muvate nekog iz slatke ekipe pored, pošto znate sve.

Posmatranje aviona

Da li ste znali da postoje ljudi kojima je hobi posmatranje aviona ili vozova? Zamislite da ste penzioner i da je jedino važno da napravite što bolju evidenciju svih modela i njihovih registracija koje vidite.

Šoping

Naravno, nema bolje ideje da se oraspoložite (pogotovo ako ste žensko) od kupovine parfema u free shopu na aerodromu. A onda možete da nastavite i sa satovima, naočarima za sunce, priborom za pecanje i velikim pakovanjima čokolada…

Društvene igre

Kaladont, pantomima, ili pogađanje su uvek dobra ideja. Ako imate sto možete da se zabavite kartama ili igrajući yamb.

Knjiga

Na put se naravno ne ide bez dobre knjige. Ako ste je zaboravili kupite nešto veselo na aerodromu, što će vam pomoći da ne mislite o kašnjenju i samo se još više nervirate.

Rekreacija

Umesto da satima ležite na betonu, ili pijete devetu kafu, što će vas samo još više unervoziti prošetajte se. Izađite napolje i posmatrajte okolinu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime