Za kog muškarca se udati

Vodič za udavače - Pronađeni dokazi koji tipovi će vas usrećiti

Niko ne može da garantuje koji brak će biti uspešan, ali naučnici kažu da devojke mogu da prepoznaju one koji će ipak biti bolji muževi. Novo istraživanje pokazuje da bračna sreća najviše zavisi od muškarca. Drage naše devojke zato morate da posebno vodite računa kako birate, pošto neke karakteristike muškarca otkrivaju da li će biti dobar mužjak.

Nemački naučnici poručuju da bi trebalo izbegavati neurotične muškarce koji su skloni depresiji, kao i one koji lako podležu stresu. Takvi muškarci ni sami nisu srećni pa ne mogu ni usrećiti ženu.

Nisu dobra ideja ni oni previše posvećeni poslu, pošto nikada neće biti kod kuće i nećete moći da računate na njih. Muškarac koji najviše može da garantuje sreću u braku je onaj koji porodicu stavlja na prvo mesto. Samo on zaista može da usreći žene, poručuju naučnici.

5 thoughts on “Za kog muškarca se udati”

  1. pozdrav od gorana iz cikaga ja mislim tj ja sam u penziji a ovde se ne moze ozeniti zato sto je ovo amerika

  2. Za kog muškarca se udati?
    Za onog ko dobro zaradjuje, da zna da kuva, da je zabavan, zdrav i kao takvom najvažnije je da mu je lako manipulisati! A da li će zaslužiti sex ili ću ga varati, sve zavisi od njega koliko je pametan da se izbori sa lukavom devojkom /možda budućom suprugom. =)

  3. Da vredan, radan (ne previse predan poslu) O_o Danas se mora puno radaiti, da bi se vise zaradjivalo. 🙁 Ali onda mora zena biti zapostavljena, hmm…sta onda?!

  4. pozdrav od gorana ja ne volim ovako razgovarati javi se na skajp moje ime je goranas3 pasword srbija1 ovde u cikagu je 11;50 prije podne ja trazim pazljivost i iskrenost imam stan u loznici

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *