Imamo novu ideju kako da lakše otputujete! Fathom je baš ono što vam treba. Ova kreativna online platforma posvećena putovanju predlaže nešto što se do sada možda niste setili a tako ste želeli.

Možete naravno da birate po raznim kategorijama, pre nego što odlučite kuda ćete da malo odmorite dušu od svakodnevnog stresa.

Pretražujuči po kategorijama, kultura, hrana ili ljubav dobićete zanimljive predloge sa mestima koja bi mogli da posetite, cenama i motivacijama budućeg putnika.

Obavezno pogledajte savete. Sjajno su zamišljeni, zapravo to je vodič po gradovima a napisali su ih ljudi koji dobro poznaju određene delove gradova. Tamo svakodnevno ispijaju pivo, imali su devojku u tom kvartu, išli u školu, posećivali baku. Njihovi saveti su baš iz “prve ruke”.

Ako volite neobično, tu su saveti za putovanja u neobične gradove. Tu su fotografije, saveti, reportaže onih koji su već putovali, što je uvek dragoceno.

Naravno, kada se vratite sa putovanja možete i sami nešto da dodate, da stavite fotke, podelite mišljenja sa drugim putnicima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime