Po ceo dan ste sa najboljim prijateljem-prijateljicom, ali niste ni sami sigurni da li tu ima možda i još nečega. Evo ih 5 proverenih znakova da je vaše prijateljstvo ipak nešto više.

Interne šale
Obožavate da se šalite u društvu, ali tako da se samo vas dvoje razumete, dok ostali pokušavaju da shvate o čemu vi pričate uopšte. Vaše šale i vicevi smešni su samo vama.

Fizički dodiri

Često se pipkate dok razgovarate i u drugim situacijama, kao kada gledate TV a ležite tik jedno uz drugo. Neko od vas dvoje, a možda i oboje, želi nešto više od običnog slučajnog dodira.

Kontakti
Osim telefoniranja kada i gde ćete se danas opet naći, često šaljete sms poruke i mailove međusobno i obaveštavate drugu stranu o svojoj trenutnoj aktivnosti ili šali koju ste upravo čuli.

Nestrpljivost

Ne možete da zaspite dok se ne čujete, i ujutru pijete kafu uz razgovor. Čekate da vam se javi sa nestrpljenjem.

Druženje
Svakodnevno se viđate, provodite baš puno zajedničkog vremena, izlazite na ista mesta, družite se sa istim ljudima i nikada vam se ne rastaje…

Ako ispunjavate većinu uslova jasno je kao dan da vi niste samo prijatelji, već nešto puno više od toga. Nakon prvog poljupca sve će vam biti puno jasnije, pa makar niste bili u pravu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime