Muškarci će varati zbog seksa, a žene kada im nešto nedostaje u vezi, kažu naučnici. Novo istraživanje sprovedeno u Kanadi ukazuje na četiri razloga nevere zbog kojih se žene ni ne kaju.

Loša situacija u braku i loš odnos sa partnerom je razlog zbog koga žene traže promene. Zahlađenje odnosa u vezi dovodi do nedostatka intimnosti a veza bez seksa vodi žene u varanje.

Većina njih je navela osvetu kao jedan od razloga za prevaru zbog kojeg se ne kaju.

Problem zbog kojeg će žene bez kajanja prevariti je odsutnost ili nezainteresovanost partnera. Razdvojenost koju stvaraju česta poslovna putovanja ili previše posla će dovesti do prevare pre ili kasnije

Na kraju, ako one smatraju da ih muškaci ne cene, vrlo je verovatno da će potražiti nekog ko će to učiniti i neće im biti žao.

1 KOMENTAR

  1. HeHe smejurija! Ljubav pfff, provod, žurke, pokloni… da imam pare pre bi ih potrošio da kupim komp sa konfiguracijom za grafičku GeForce Quadro 6000 koju sam kupio onako – stoji u akvarijum kao ukras na mom stolu do kompa 😛 Srećom nemam ljubavne probleme 😎 jer nisam u vezi, nikad ni bio niti bi voleo jer neću se opterćivati tim sranjima, ovako mi je bolje, kada bi neku kresnuo, odem u WC, zamislim je, izdrkam i nemam više volju za sexom! Ne razmišljam o tome celog dana, opušten sam… provodim dane kod kuće, nemam društvo i šta će mi, kada sam više uz svoj hobi – 3D dizajn, PC igre isl. ako treba “društvo” za neke informacije tu je forum 🙂 Nego bre… o.O kad pre izađe Need For Speed: The Run? 15,3GB ?! AAAA!!! Net veza mi nešto kljakava ovih dana… šta god, moram da skinem!!!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime