Prva epizoda treće sezone “True blood”, popularne serije o vampirima, prikazana je premijerno 13. juna, i kao što su producenti i glumačka ekipa u promotivnoj kampanji obećali, donela je dovoljno erotike, drame i humora da nas ponovo navuče da svake nedelje tražimo novu dozu prave vampirske krvi.

Bez ulaženja u previše detalja, kako vam ne bismo kvarili užitak ukoliko još uvek niste pogledali epizodu, saznaćete ko je kidnapovao Bila Komptona (Stiven Mojer), i da Sem Merlot (Sem Tramel) ima homoerotske snove u vezi sa Bilom, zatim šta je uradila nestašna Džesika (Debora En Vol), kao i u celini (zaista!) rezultate svih sati koje je švedski slatkiš Aleksandar Skarsgard – Erik u seriji – proveo u teretani.

Vampiri su, inače, nakon filmskog nastavka “Twilight” sage, i sa povratkom “True blood” (ne zaboravimo i “Vampire diaries” u sredini), ove sezone zauzeli visoko mesto kao inspiracija u domenu mode, tehnologije, dizajna…

Ako ste ljubitelj krvopija preporučujemo vam nekoliko sitnica bez kojih jednostavno ne možete preživeti ovo vrelo vampirsko leto:

1. Ukoliko planirate da stanete na ludi kamen, a ložite se na “Twilight”, “InStyle” magazin je zamolio neke od vodećih eksperata kada su u pitanju venčanja, da urade skice za Belinu (Kristen Stjuart) venčanicu iz snova. Sve predloge možete pogledati ovde, i nacrt odneti vašoj krojačici kako biste za najvažniji dan u svom životu izgledali poput vaše omiljene vampirske drage. Naš favorit među autorima ovih skica je Kristijan Sirijano (koga se možda sećate iz emisije “Project Runway”), čija vizija sa korsetom, plisiranim okovratnikom i volanima na suknji, inspiraciju crpi iz viktorijanskog perioda i američkog juga iz vremena Skarlet O’Hare, ali u celini deluje potpuno sveže i apsolutno šik.
2. Pre venčanja, podrazumeva se da se na vašem domalom prstu našao odgovarajući prsten – opet predlažemo nešto inspirisano “Twilightom”. Belin prsten trebalo bi da je antikvitet i da je oblika izduženog ovala po kojem su raspoređeni dijamanti oivičeni zlatom. Mi kažemo da je ovaj Hari Vinston savršen za sve savremene vampirke: romantičan, a u isto vreme dramatičan, retro  i pre svega veoma skup, no vampirima novac nikada nije problem.
3. Dame, za sve vas koje još uvek niste upecale svog Edvarda ili Bila (ili Erika), nudimo praktičan ‘korak po korak’ vodič za romansu sa vampirom. “Vampire Seduction Handbook: Have the Most Thrilling Love of Your Life” pruža vam savete poput šta je to što ‘pali’ vampire, kako da izbegnete ljubomoru u vezi, i najvažnije od svega – da li da i same postanete vampir.
4. Mobilni telefon koji morate posedovati ako želite da dokažete svoju odanost vampirskim legijama je “Twilight LG GD510”, koji dolazi sa maskom i pozadinama na kojima su junaci “Twilight” serijala, i već instaliran drugi nastavak sage “New moon”, koji možete da gledate gde god da se nalazite na ogromnom ekranu osetljivom na dodir. Nevolja je jedino što se ovaj mobilni može kupiti u Francuskoj po ceni od 199 evra.
5. I na kraju, ali ne najmanje važno, održavanje higijene po ovim vrućinama je esencijalno, ali u vampirskom stilu. Ovaj gel za tuširanje sa mirisom višnje upakovan je u plastičnu vrećicu kakve se koriste za transfuziju i košta 4.99 funti.

 

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime