Neke žene vole ogrlice, druge ne izlaze ako ne stave naušnice, ima ih koje ne mogu bez bisera. A sve to govori o njihovim karakterima i osobinama. 

 
Biseri
 
Žena koja voli bisere ceni tradicionalne vrednosti, klasičnu modu i lep donji veš. Biseri asociraju na vremena koja su prošla kada su bili simbol bogatstva, moći, dobrih pozicija u društvu. Biseri su večni, odaju i danas eleganciju a mogu da se nose i sa farmerkama, odlično se slažu i sa majicama.
 
Sjajan nakit 
 
Ukoliko volite nakit koji sija vi ste hrabra osoba koja voli da bude u centru pažnje. Imate samopouzdanje i baš vas briga šta drugi misle o vama. Uživate u životu.
 
Pirsing
 
Pirsing ukazuje na osobu koja ne želi da bude omeđena društvenim normama. Takođe žene koje vole pirsing privlače tako pažnju ili jednostavno vole svoj novi izgled.
 
Šareni cvetovi
 
Ako volite da se ukrasite šarenim cvećem znači da ste druželjuviti. Ako volite crveno vi ste odgovorni i pouzdani, stastveni ste ako volite roze, a žuta govori o vašem optimizmu, plava ukazuje na saosećanje i iskrenost.  
 
Neobični ukrasi
 
One žene koje nose neobične ukrase pokazuju svoju kreativnu stranu ličnosti. Volite sami da kreirate ono što nosite. Brižljivo birate materijale i smišljate modele.
 
Retro
 
Sentimentalne žene vole retro. One su ženstvene i lepe. One znaju da je neko to već nosio, voleo i uživao u tome, znači potvrdio ga kao vrednost. Vole da obilaze radnje i pijace gde se prodaju retro stvari, da tragaju za prošlošću.
 
Slojevito ukrašavanje.
 
Ako volite slojevite narukvice, ogrlice znači da podsvesno težite da deo tela na kome nosite nakit bude primećen. Možda takođe želite da sakrijete neki izmišljeni nedostatak. Zapravo želite da vas svi vide u najboljem svetlu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime