Često sanjate seks? Sa poznatim i nepoznatim osobama? Nekada je čudan a nekada lep? Pa, stručnjaci vam sada objašnjavaju šta znači koji san. Naravno, odmah bi trebalo da znate da to što sanjate seks sa nekim, ne znači da to vi zapravo i želite već da vaš mozak obrađuje vaše emocije i svakodnevne situacije na vama pomalo čudan način!

Seks sa šefom
Ne, to ne znači da vas šef privlači! "San u kome se seksate sa šefom verovatno ukazuje da vam nedostaje veštine u komunikaciji na poslu", kaže stručnjakinja za snove Lauri Quinn Loewenberg i ističe da morate da sami otkrijete zašto sanjate neke snove, odnosno da ih povežete sa realnim životom i situacijama koje vam se u tom trenutku dešavaju.

Seks sa bivšim
Ni ovaj san boično nema direktno značenje. Ovakvi snovi verovatno ukazuju da vaš mozak pokušava da reši emotivne probleme. Može da bude i znak da vam je trenutna veza dosadna i da je vreme da unesete neke promene u krevetu.

Seks sa nepoznatom osobom
Ovo je čest san pogotovo kod devojaka. Ukazuje da vam je potrebna dodatna hrabrost. "Ako rešite dobro životne probleme, stranac u snu i seks sa njim pojavljuje se kao potvrda da ste sami ponosni na sebe i na to kako ste obavili posao zbog čega dobijate i nagradu", kaže Lauri.

Gej Seks
To ne znači automatski da ste gej! Mozak u snovima isprobava situacije koje u svakodnevnom životu nisu uobičajene, pa je to samo jedna od emotivnih igara. Ipak, možda i jeste gej.

Seks sa partnerom vašeg prijatelja

Ne morate da brinete. Vrlo verovatno to samo znači da tom paru na nečemu zavidite, ili da biste voleli da vaš partner ima neku od takvih osobina. photo via tumblr

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime