Muškaraca ima mnogo, ali samo nekoliko tipova će stvarno biti privlačno mnogim ženama. Zato pogledajte najpopularnije!

Samouveren tip

Skoro sve žene će se složiti da je muškarac koji ima samopuzdanje veoma privlačan bez obzira kako izgleda. On je retko kada ljubomoran a i pored toga što lako može da nađe drugu devojke provodi vreme sa vama. Žene se sa njima osećaju sigurno.

Umetnik

Spontani muškarci će umeti da nasmeju devojke i osvoje čak i ledene kraljice. Ako joj još i posvetite vaše umetničko delo biće vaša zauvek. Opuštenost je ono što one žele u ovoj vezi.

Romantična duša

Između svih tih sirovih mačo tipova iza kojih se kriju obični egoisti, devojke stvarno vole romantične dušice. Izjave ljubavi, mala pažnja ili samo šetnja pored reke je ono što sve žene i dalje jako, jako vole.

Štreber, ali sladak

Štreberi nisu baš privlačni, ali ako umete da se postavite možete da budete jako slatki. Duhovite šale, pametno oblačenje i dobrota su ono što će biti vaši aduti. Devojke vole pametne muškarce!

Pažljiv tip

Oborićete je s nogu ako uvek otvarate vrata, mislite na nju i stvarno ste galantni. Ako još vodite računa o njenim osećanjima i uvek primetite novu frizuru, to jednostavno ne može da omane.

Stranac

Devojke vole strance, pogotovo devojke sa ovih prostora. Ali, kao što su našim devojkama oni toliko privlačni, tako ćete i vi biti neviđeno seksi drugima. Strani akcenat, druga kultura i stil su jednostavno magnetno privlačni.

Loš tip
Nezainteresiran, bezobrazan i loš, ali tako seksi. Ako ste nestašan dečak, sve devojke će biti vaše pošto one žele izazove.