Pijete kafu umesto vode od jutra do mraka? Ili uživate u svakom gutljaju kao pravi poznavalac?

Kakva god da je situacija, kafa je deo naših života.

I zato u našem testu možete da otkrijete – Koji ste tip kafe – a onda i saznate da je L’OR, kafa zlatnog strandarda, konačno stigla na tržištu Srbije.

 

Premijum brend kompanije Jacobs Douwe Egberts, L’OR, stigao je početkom ove godine u Srbiju, uz posredništvo kompanije Five Senses Distributions d.o.o. koja se bavi distribucijom i prodajom premijum proizvoda najvišeg kvaliteta, donoseći zlatni standard espresso kafe i na naše tržište.

Kreiran u Francuskoj 1992. godine, brend L’OR je uvek težio tome da izbirljivom potrošaču ponudi najbolju kafu na svetu. 2010. L’OR se proširio van granica Francuske lansiranjem L’OR Espresso, prve kapsule za kafu kompatibilne sa Nespresso aparatima. Zahvaljujući tome, danas u ovoj vrhunskoj kafi uživa mnogo ljubitelja i poznavalaca kafe širom sveta.

U svakoj šoljici L’OR Espresso kafe leži po jedna fascinantna priča koja otkriva tajne njenih aroma. Kroz nju je opisano neverovano putovanje svakog zrna kafe, od žetve do procesa pečenja, i tajna zlatnog standanrda ove espresso kafe, koja donosi blaženi osećaj nepcima širom sveta.

Proces prženja specifičan za L’OR kafe izlaže zrna kafe intenzivnim temperaturama što im daje duboku boju, jedinstvene ukuse i karakteristike specifične za svaku sortu u asortimanu.

Ova, jedna od najboljih kafa na svetu, našim potrošačima biće dostupna u varijantama Espresso Lungo Profondo sa intenzivnom i začinjenom aromom prženih badema, Espresso Forza jakog espresa sa dobro iskombinovanim ukusima hrasta i sladića, Espresso Ristretto koji je izrazito svežeg karaktera i sa moćnim začinjenim aromama i Espresso Onyx, najtamnije espresso kafe koja predstavlja spoj tamno prženih zrna arabike i robuste sa izvanrednom gorkastom aromom kakaoa.

L’OR Espresso je prepoznatljiv po svojim visoko kvalitetnim aluminijumskim kapsulama, koje imaju izuzetne funkcionalne i ekološke karakteristike i smatraju se najkvalitetnijim pakovanjem. Osim što čuvaju sve jedinstvene ukuse i arome kafe, u isto vreme čuvaju i životnu sredinu, jer je aluminijum u potpunosti reciklabilan.

Više detalja o L’OR proizvodima, L’OR Professional Mini espresso aparatu, kao i L’OR espresso kapsulama, možete naći na zvaničnom sajtu kompanije Five Senses Distribution d.o.o. ili ih poručiti putem online shopa.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime