Na bajkovitom ostrvcetu Supetru, smeštenom u plavetnilu Jadrana između Dubrovnika i Cavtata, ovoga leta je otvoren restoran i lounge bar St. Pietro. Za samo nekoliko meseci St. Pietro je od dobro čuvane tajne postao nezaobilazna destinacija za nautičare koji uživaju u hrvatskom jugu, kao i za sve posetioce koji traže opuštajući predah od stresne svakodnevice i gradske vreve.

Iako je vrhunac turističke sezone za nama, ovo rajsko ostrvo i dalje privlači jedriličare i ljubitelje jahti, porodice i grupe prijatelja. Osim toga, St. Pietro je i divno mesto za jednodnevne izlete i događaje, kao i za bajkovita venčanja. Blaga južna klima i povoljne vremenske prilike još uvek omogućavaju opuštene dane na ostrvu, ležerna druženja uz ručak, koktele i uživanje u toplom suncu juga.

Skriveni dragulj

St. Pietro je omiljeno odredište za celodnevno uživanje i odmaranje u udobnim letnjikovcima i ležaljkama, upijanje sunca ili čarima dubokog hlada, uživanje u veoma dobroj hrani, osvežavajućoj limunadi i signature koktelima božanstvenih ukusa. Predstavlja idealno mesto gde možete da provedete ceo dan, uz potpuni reset uma i tela.

Ostrvce Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore koja ispunjava vazduh ugodnim mirisom i nudi prirodnu aromaterapiju, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa puna biljaka i cveća. Posetioci ostrva koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organizovanog prevoza brodovima u oba smera, što gostima osigurava brz i siguran transfer, kao i još bezbrižniji i opušteniji boravak u ovoj oazi odmora.

Od polja i mora do stola

Sva jela prave se od lokalnih svežih namirnica visokog kvaliteta, pa tako i od prvoklasne ribe, svežeg ulova lokalnih ribara. Spoj jednostavnosti tradicionalne kuhinje, svežine i kvaliteta lokalnih namirnica i modernih tehnika pripreme hrane, donose ukus Mediterana u svakom zalogaju.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentovane na svetskom nivou, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom muzikom i neverovatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Atmosfera najboljih svetskih letnjih destinacija

Lounge bar ne bi bio toliko opuštajuće mesto bez sjajnog DJ-a, a na ovom božanstvenom ostrvu muzika koja priča jezikom emocija će vas dirnuti na načine koji zaobilaze racio. Ako joj se prepustite, muzika će vas opustiti, obezbediti vam energiju i ponovo vas povezati sa vama samima.

St. Pietro zatvara svoja vrata krajem oktobra, a ponovno otvaranje očekuje se u maju sledeće godine. Za naredno leto St. Pietro ima velike planove među kojima je i dovođenje celebrity izvođača, pa već sada možete da počnete sa planiranjem posete. A onda, kada stignete na ostrvo, izgubite se u užitku i ponovno pronađite sebe.

Leto na jugu još traje, a ukoliko ste u blizini ili tek planirate putovanje, jug Hrvatske i St. Pietro svakako bi trebalo da budu na listi mesta koja se ne zaobilaze.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime