Stoni fudbal

Za milionere

Britanski Opus vam je Bentley kabriolet među stonim fudbalima, što konkretno znači da košta suludih 36.000 eura. Kompanija Eleven Forty, ponosni tvorci Opusa, nude uslugu krojenu potpuno po vašoj meri. Pored izbora drvene građe, vlasnici Opusa mogu da traže dodatnu opremu, i najvažnije posebne glave za svoje timove.

Možete zahtevati da se na igrače stave likovi vas i vaših ortaka sa kojima nedeljom igrate fudbal. Naravno možete odabrati i sto Diegom Maradonnom, Ericom Cantonom i drugim legendama. Neverovatno realističan izgled završenih figura svedoči o umeću modelara ove kompanije, kao i o briljantnosti njihove posebno za tu priliku razvijene Doppelganger tehnologije koja omogućava da se realistične 3D glave odliju na osnovu fotografija. Ako baš želite, igrači mogu da budu odliveni i u zlatu. Želimo!

Opus je ideja dvojice pašenoga, Gordona Gunna i Bena Shawa, koji su potrošili 230.000 eura i tri godine svojih života praveći stoni fudbal posebno namenjen ljudima kao što su Elton John, Rio Ferdinand, Robbie Williams i Roman Abramovich – a sada i mi. Zamislimo da je tako.

Nije teško provaliti na šta je otišao novac: u sva četiri ugla su labele koje pokazuju da li je površina ravna, dok su šipke od titanijuma i teleskopski se uvlače, tako da nećete nabiti neki nezgodan deo tela na njih dok pokušavate da zabijete gol. Čak su i kopačke napravljene s puno truda i ljubavi – imaju i krampone i zakrivljene su tako da možete bolje da kontrolišete loptu, a presvučene su gumenom bojom, tako da ne otpadaju delići.

“Nijedan detalj nije propušten – čak su i rupe kroz koje se vraća lopta napravljene tako da lopta pri povratu u igru odlazi na stranu koja je upravo primila gol”, kažu Ben i Gordon, koji su očigledno malo previše igrali stoni fudbal u svoje vreme.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *