Muškarci, mislite da se devojke samo lože na mačo tipove? To nije baš tako, pošto postoje i neke druge stvari koje su na vrhu liste poželjnih. Evo ih najvažnije.

Devojke stvarno vole doterane muškarce. Ako imate stila i brinete o sebi, to znači da ćete umeti da brinete i o njima. Prljave cipele ili masna kosa su nasuprot tome sjajan način da ih oterate. Iako će verovatno primetiti dobar sat i lepo odelo, nije baš poželjno da se previše razbacujete novcem. Zato odaberite kvalitetne modne komade, koji pritom nisu previše skupi ali vam zato stoje sjajno.

Stari dobri humor je njima zaista važan. Ako uspete da ih nasmejete one vam to neće zaboraviti. Žene i devojke su suočene sa brojnim obavezama i problemima, pa im pre svega treba veseo duh pored njih. Takođe, ako umete da se našalite na svoj račun otkrićete da ste otvoreni i zadovoljni.

Pokažite im da vam je stalo. Držite se za ruke, poljubite je i kažite da je volite. Nepokazivanje posvećenosti ukazuje da niste zadovoljni vezom.

Devojke često reaguju burno i ponekada agresivno. Zbog toga zaista vole smirene muškarce koji mogu da ih spuste na zemlju i opuste. photo via tumbrl

1 KOMENTAR

  1. “Držite se za ruke, poljubite je i kažite da je volite” stupid, to danas vecina parova jedan drugom i ne govori, vec se vidi iz postupaka koje devojke brze primete. 😛

    Decko ne moze devojku samo da mazi i ljubi, smorio bi svaku, pa neka je i najlepsi na svetu, otkaci ce ga, na zalost – ako decko misli da zadrzi devojku i da mu ona dozvoli sex, mora ce da je necim fascinira, da se ona nalozi na njega: da je dobro zabavi, da zna je nasmeje do suza, da je izvede u grad na pice ili da joj kupi nesto vredno i decko moj bices nagradjen pa neka ti bio neiskusan i da ti je mali 🙂 i tako svaki dan ti moze biti uplepsan, sve dok se ne pojavi neki ludji frajer od tebe ;)! Sto se tice finih tipova oni nisu zabavni, neke cure ih ne primecuju i ignorisu, dok neke obozavaju da ih lukavo iskoriscavaju, zezaju ili spustaju na zemlju :)))

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime