Ovan
Od Ovna možete naučiti kako da se borite za svoje stavove. Ovaj znak nam pokazuje kako da hrlimo ka uspehu, bez zaustavljanja. Takođe, od Ovna možemo da naučimo da volimo sebe i da nam niko nije bitniji od nas samih. Savet Ovna: "Bori se".

Bik
Od Bikov
a možete naučiti kako se uživa u životu. Hedonizam je u krvi ovog znaka. Od Bika ćete naučiti da je materijalno najbitnije. Od Bika ćete naučiti da snove i želje treba pretvoriti u stvarnost po svaku cenu. Savet Bika: "Ne odustaj".

Blizanci

Od Blizanaca ćete naučiti zašto je školovanje bitno. Ovaj znak će Vam objasniti zašto je svaka knjiga vredna. Naučiće Vas da ne treba previše pričati telefonom jer – može i kraće, makar zbog računa. Savet Blizanca: "Čitaj i napreduj uvek".

Rak

Od Raka ćete naučiti da je porodica najbitnija. Rak će Vam pokazati šta je to brižnost i posvećenost. Od ovog znaka ćete naučiti da ne treba biti previše razmažen, detinjast, jer to može povrediti druge Savet Raka: "Nikada ne zanemaruj porodicu".

Lav

Od Lava ćete naučiti da cenite novac. Od Lava ćete, takođe, naučiti šta je to dobra zabava i kako se uživa u životu. Naučićete i kako da budete ponosni na sebe, ali i da pohvalite druge, kada to zasluže, naravno. Savet Lava: "Kad izgubiš novac, zadrži ponos".

Devica

Od Device ćete naučiti da je "čistoća pola zdravlja" i da treba voditi računa o svom zdravlju. Zdrav život i sređen dom su imperativ. Čitanje knjiga je takođe svojstveno Devicama, pa je učenje čitavog života obavezno. Savet Device: "Pazi na detalje".

Vaga

Od ovog znaka ćete naučiti da se sve može postići kompromisom, jer je ovo znak diplomata. Kada ste ljuti nemojte besneti, nego gledajte kako da se dogovorote sa drugom stranom o svemu. Naučićete i da su lep izgled, lepi maniri i bonton, obavezni. Savet Vage: "Nije teško biti fin".

Škorpija

Od Škorpije ćete naučiti kako da se izborite sa mrakom u životu, sa teškim trenucima, sa strahovima, sa nemaštinom, sa prevratima i lomovima duše. Kako? Lepo – nastavićete da živite, jer sve što ima početak, ima i kraj. I da, naučićete kako da uživate u seksu. Savet Škorpije: "Nikad ne odustaj".

Strelac

Strelac je znak koji svakako može da pokaže i dokaže da sve poteškoće koje postoje u životu mogu da se završe osmehom, ali i poukom. Čim ustanovi zašto se nešto loše desilo, odmah nastavlja dalje. Od ovog znaka ćete naučiti kako da budete lepo raspoloženi, da budete pozitivni, da učite, napredujete i da je bitno da putujete. Savet Strelca:,"Budi pozitivan".

Jarac

Od Jarca ćete naučiti da je vreme dragoceno i da ga iskoristite najbolje što možete. Ne odlažite stvari, jer ćete sve svakako morati da odradite kad tad. Naučićete i da morate poštovati starije, jer ćete i vi biti jednog dana stariji . Savet Jarca: "Iskoristi dan".

Vodolija

Vodolija nas uči da ne gledamo u prošlost previše, nego da razmišljamo o budućnosti. Vodolija je znak koji nam ukazuje da su prijatelji bitni, ali da ipak treba da budemo nezavisni. Savet Vodolije: "Uradi sad, ne čekaj sutra".

Riba

Od Riba možemo naučiti da je romantika jako bitna, da time ulepšavamo život. Isto važi i za umetnost koja mora da bude prisutna u našim životima. Snovi se ostvaruju, naučiće Vas Ribe, kao i da je lični mir nešto najdragocenije. Savet Riba: "Prati svoje snove". izvor: mondo

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime