Svi vi koji ste bili ubeđeni da muškarci vole glupe mršave plavuše niste bili u pravu, pokazalo je novo istraživanje u kojem je učestvovalo nekoliko stotina muškaraca. I evo ultimativnog zaključka šta muškarci vole i žele:

1. Crvena odeća – muškarci ne mogu da odole devojkama u crvenom. Nekoliko istraživanja je potvrdilo da muškarci smatraju žene obučene u crveno puno privlačnijim od ostalih.

2. Duga kovrdžava kosa – mislile ste da je ravna kosa vrhunac vašeg sređivanja i pred svaki izlazak je peglate? E pa istraživanje je pokazalo da muškarci više vole žene sa umereno kovrdžavom kosom, koje čak smatraju potpuno neodoljivim.

3. Bujno telo – mršavice više nisu u modi. Muškarce izluđuju žene zanosnih oblina, a takvo telo se dobija svakodnevnim sportom, savetuju naučnici.

4. Duge noge – da, devojke sa dugim nogama muškarci smatraju veoma seksipilnim. Zato nabacite haljinu i pokažite im nogice.

5. Tamne oči – većina muškaraca voli žene sa tamnim krupnim očima
.

6. Brinete – pola planete je bilo u zabludi da muškarci vole plavuše. Oni ipak radije biraju brinete, pogotovo kada traže stalnu partnerku. Muškarci smatraju plavuše veoma privlačnim, ali brinete su im ipak atraktivnije i pouzdanije.

7. Intelekt – Lepota i intelekt su smrtonosna kombinacija za baš svakog muškarca. Oni jednostavno ne mogu da odole ženama koje osim lepote krasi i pamet.

6 KOMENTARI

 1. I meni se ovaj tekst posebno dopada,prepoznah se u svim tackama,samo jos koji crveni komad odece da nabacim…a zivela sam u zabludi da mi crveno ne stoji…ma ima da mi stoji od danas…:)

 2. Da krenem po stavkama:
  1. crvena odeća – imam je u svim nijansama, rado i često je nosim
  2. duga kovrdžava kosa – braon sa crvenim tonovima, dugačka i blago kovrdžava
  3. bujno telo – ni debela ni mršava, sve u proporciji
  4. duge noge – veoma duge noge imam
  5. tamne oči – tamno braon imam
  6. brineta – prirodno sam bineta, stavljam samo crveni preliv
  7. intelekt – završila sam fakultet, prilično težak, radim posao u struci i priznata sam kao stručna i sposobna u svojoj profesiji

  Gde je problem, ako ispunjavam sve ove kriterijume – zašto me još niko nije oženio? :)))))))))

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime