Vreme proslava je pred nama, pa smo isprobali najbolje u ponudi domaćih sokova do 50 dinara. Kako ideja nije bila da se otrujemo, unapred smo diskvalifikovali sve napitke koji imaju manji procenat voća od 50%, što je zakonski minimum da bi se na pakovanju našla slika voćke. Naravno, nećemo potrošiti ni bogatstvo na drage goste koji dolaze samo da bi se oždrali i opili, tako da smo pronašli pravu meru između cene i kvaliteta.

Favola – Jabuka
Cena: 36,00 din

 Anonimni sok anoninog proizvođača. Nije se gubilo vreme na dizajn ili ostale marketinske gluposti. Sok je da se pije a ne da se gleda, a kako je unutrašnjost tetrapaka ispunjena tekućinom znači da može da se pije što znači da je sok. Cena je Favolin adut broj jedan, a mi bi radije popili staro ulje iz Yuga nego ponovo probali ovo čudo.

 

Verde – Pomorandža
Cena: 49,50 din

Kad ne znaš šta da kupiš kupi najskuplje, govorili su naši stari. Verde je odlučio da zaigra na sigurnu varijantu i ponudi nam proizvod najviše cene u ovoj kategoriji. Možda je skupo, ali što skupo to i valja! Ako uzmemo u obzir i da nema ograničenja u maksimalnoj dnevnoj količini soka koja sme da se popije, sve dileme su razrešene.

 

Moć Prirode – Jabuka
Cena: 46,50 din

Ovde nema šale. Što je u radnji to je i u uzlogu. Pakovanje je nepretenciozno ali lepo, a sok nema više od 52% voća, ali i šta će mu kada ima dobar ukus, a ni zakon to ne traži. Sigurno se nećete otrovati, a tu je i socijalni prestiž u društvu prirodnjaka i drugih eksperata koji Moć prirode posebno cene. Cena je visoka, ali iskustvo nema cenu.

 

LaVita – Jabuka
Cena: 40,50 din

Lavita je pametno zaigrala na populaciju mlađih penzionera koji su spremni da ulože koji dinar više kako bi dobili prestižan proizvod. Zato je puno pažnje posvećeno dizajnu, koji i nije baš spektakularan, ali važan je trud a ne rezultat. Jabuka je pravi melem na ljutu ranu ukoliko ste probali Limunadu istog proizvođača. Kukala im majka.

 

Takovo BEST – Jabuka
Cena: 47,00 din

Takovo i Swiss Lion su zajedno ukombinovali odličan miks tradicije uz primenu modernih tehnologija. Kada dodamo i da cena nije najviša to nesumnjivo ukazuje da vlasnicima zarada nije bila na prvom mestu. A ako nije zarada onda je jasno da se iza ovog proizvoda krije filantropska želja Takova za lepšim svetom i srećnijim ljudima.

8 KOMENTARA

  1. e, da ste vi probali sokove od nasheg proizvodjacha (chitaj trovacha) iz ulice….domacja radinost iz kade… firma je bila popularno nazvana `DZADA`i imala je celu liniju proizvoda, oranDzADA, kolaDzADA, sodavodaDzADA… cena pre svega… kao kllinci dodjemo sa fudbala i svako kupi po litar!! ejj!! litar! i shto ne popijemo moramo da prospemo jer smo ga provlili da vracja nepopijeno u kadu. nagrizli mu beton ispred kucje…
    govorim o centru beograda

  2. Prvi put sam na Dominu (poslali mi ovi sa MikroVesti obavestenje).”Pijuckam” sok Favola od breskve (38,5 “kinte”) i nije tako los a ne bih ga bas menjao za ulje iz Yuga.Znate li Vi posto je ulje?

  3. BRAVO ZA TEST! meni je omiljeni BIP Golf sok od narandže, u metrou ima pakovanje od 4 komada za 120 din i uopšte nije loše… a probala bih i tu DŽADU

  4. sto se tice komentara za VERDE sok,prvo probaj pa onda komentarisi……nijedaN sok nije sto posto voce, ali kako bi laici i znali….bitno je da se kenja…….

  5. Pa ljudi kada vam jedan zaposleni iz te firme kaze PA I NA AUTOBUSU PISE… E onda mozete misliti kakav je kvalitet tog soka!!!! A pre neki dan je bio komentar u medijima da su uradili analize gustih sokova i ono sto oni pisu za sastojke Verde sokova na ambalazi nema veze sa tim. Pa vi procenite sami.

  6. vi ste vi mentoli – najbolji sok je lepo kada uzmes sokovnik za 6000 din, i lepo uzmes sveze voce, iscepas ga, dobijes PRAVI SOK od voca, i to grunesh.. energetska bomba.
    mozes da pravis i vise pa flashiras, a moze cak i da se razblazi sa vodom itd itd, ali TOOO JE NAJBOLJI SOK, provereno!! 🙂 (barem znas sta pijes 😛 )

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime