Vreme proslava je pred nama, pa smo isprobali najbolje u ponudi domaćih sokova do 50 dinara. Kako ideja nije bila da se otrujemo, unapred smo diskvalifikovali sve napitke koji imaju manji procenat voća od 50%, što je zakonski minimum da bi se na pakovanju našla slika voćke. Naravno, nećemo potrošiti ni bogatstvo na drage goste koji dolaze samo da bi se oždrali i opili, tako da smo pronašli pravu meru između cene i kvaliteta.

Favola – Jabuka
Cena: 36,00 din

 Anonimni sok anoninog proizvođača. Nije se gubilo vreme na dizajn ili ostale marketinske gluposti. Sok je da se pije a ne da se gleda, a kako je unutrašnjost tetrapaka ispunjena tekućinom znači da može da se pije što znači da je sok. Cena je Favolin adut broj jedan, a mi bi radije popili staro ulje iz Yuga nego ponovo probali ovo čudo.

 

Verde – Pomorandža
Cena: 49,50 din

Kad ne znaš šta da kupiš kupi najskuplje, govorili su naši stari. Verde je odlučio da zaigra na sigurnu varijantu i ponudi nam proizvod najviše cene u ovoj kategoriji. Možda je skupo, ali što skupo to i valja! Ako uzmemo u obzir i da nema ograničenja u maksimalnoj dnevnoj količini soka koja sme da se popije, sve dileme su razrešene.

 

Moć Prirode – Jabuka
Cena: 46,50 din

Ovde nema šale. Što je u radnji to je i u uzlogu. Pakovanje je nepretenciozno ali lepo, a sok nema više od 52% voća, ali i šta će mu kada ima dobar ukus, a ni zakon to ne traži. Sigurno se nećete otrovati, a tu je i socijalni prestiž u društvu prirodnjaka i drugih eksperata koji Moć prirode posebno cene. Cena je visoka, ali iskustvo nema cenu.

 

LaVita – Jabuka
Cena: 40,50 din

Lavita je pametno zaigrala na populaciju mlađih penzionera koji su spremni da ulože koji dinar više kako bi dobili prestižan proizvod. Zato je puno pažnje posvećeno dizajnu, koji i nije baš spektakularan, ali važan je trud a ne rezultat. Jabuka je pravi melem na ljutu ranu ukoliko ste probali Limunadu istog proizvođača. Kukala im majka.

 

Takovo BEST – Jabuka
Cena: 47,00 din

Takovo i Swiss Lion su zajedno ukombinovali odličan miks tradicije uz primenu modernih tehnologija. Kada dodamo i da cena nije najviša to nesumnjivo ukazuje da vlasnicima zarada nije bila na prvom mestu. A ako nije zarada onda je jasno da se iza ovog proizvoda krije filantropska želja Takova za lepšim svetom i srećnijim ljudima.

8 KOMENTARI

  1. e, da ste vi probali sokove od nasheg proizvodjacha (chitaj trovacha) iz ulice….domacja radinost iz kade… firma je bila popularno nazvana `DZADA`i imala je celu liniju proizvoda, oranDzADA, kolaDzADA, sodavodaDzADA… cena pre svega… kao kllinci dodjemo sa fudbala i svako kupi po litar!! ejj!! litar! i shto ne popijemo moramo da prospemo jer smo ga provlili da vracja nepopijeno u kadu. nagrizli mu beton ispred kucje…
    govorim o centru beograda

  2. Prvi put sam na Dominu (poslali mi ovi sa MikroVesti obavestenje).”Pijuckam” sok Favola od breskve (38,5 “kinte”) i nije tako los a ne bih ga bas menjao za ulje iz Yuga.Znate li Vi posto je ulje?

  3. sto se tice komentara za VERDE sok,prvo probaj pa onda komentarisi……nijedaN sok nije sto posto voce, ali kako bi laici i znali….bitno je da se kenja…….

  4. Pa ljudi kada vam jedan zaposleni iz te firme kaze PA I NA AUTOBUSU PISE… E onda mozete misliti kakav je kvalitet tog soka!!!! A pre neki dan je bio komentar u medijima da su uradili analize gustih sokova i ono sto oni pisu za sastojke Verde sokova na ambalazi nema veze sa tim. Pa vi procenite sami.

  5. vi ste vi mentoli – najbolji sok je lepo kada uzmes sokovnik za 6000 din, i lepo uzmes sveze voce, iscepas ga, dobijes PRAVI SOK od voca, i to grunesh.. energetska bomba.
    mozes da pravis i vise pa flashiras, a moze cak i da se razblazi sa vodom itd itd, ali TOOO JE NAJBOLJI SOK, provereno!! 🙂 (barem znas sta pijes 😛 )

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime