Cenjeni psihijatar Ian Wallace kaže da ima odgovore vezane za tumačenje nekih od čestih snova. On je otkrio da mnogi ljudi sanjaju slične snove u sličnim situacijama i da oni imaju određeno značenje.

"Proučio sam više od sto hiljada snova u toku karijere i tvrdim da se neki snovi sanjaju u određenom razdoblju života. Jedan od najuobičajenijih ljudskih snova je da ste goli u sobi prepunoj ljudi. On ima jasno značenje. Znači da se na poslu ili u vezi osećate zarobljeno i izloženo. Na osnovu toga možete i delovati – razgovarati sa šefom ili partnerom i pokušati da rešite probleme iza sna", kaže Wallace.

San u kome vas neko progoni je veoma čest za žene i devojke. On znači da stalno beže od nekog problema koji ignorišu. Otkrijte koji je to problem i rešite ga!.

Muškarci često sanjanju da padaju. "Taj san stručnjaci tumače kao strah od neuspeha, bilo ljubavnog bilo poslovnog, a ako se uzastopce ponavlja danima, najbolja terapija je razgovor sa psihologom ili psihijatrom koji pomaže da se otkrije uzrok nesigurnosti", dodaje Wallace.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime