Snovi rado plene našu pažnju. Psiholozi smatraju da je svaki seksi san put do saznavanja samog sebe, piše portal Your Tango. 

 
Seks s prijateljem ili kolegom
 
San o seksu s prijateljem otkriva da se divite nekom njegovom talentu koji biste i sami želeli da imate.  Razmislite koji su to talenti i počnite da ih razvijate kod sebe. 
 
Seks sa šefom
 
San o seksu s moćnom, odnosno vama nadređenom osobom, zapravo znači da sami postajete svesni sopstvene moći i sposobnosti da znate šta želite u životu. 
 
Seks sa strancem 
 
Seks sa nepoznatom osobom otkriva vam nešto nepoznato o vama samima. Razmišljate u tom pravcu i pokušajte da otkrijete šta se krije u vama a čega niste svesni.
 
Seks sa slavnom osobom 
 
Seks sa slavnom osobom sigurno je zanimljiv, ali, nažalost, nije proročki. Takav san otkriva da imate neki skriveni talenat koji tek počinjete da otkrivate. I ne samo to, želite da taj talenat uoče i ljudi oko vas i da vam se dive.  
 
Seks s bivšim
 
Bivši ljubavnici u snu simbolizuju određene kvalitete ili nedostatke koje ste povezivali uz bivšeg. Na primer, ako je vaš bivši bio nepouzdan i lažljiv, onda vi kroz san sami sebi poručujete da se oslanjate na pogrešne ljude u koje se ne možete pouzdati. Podsvest vam poručuje da vam stari načini razmišljanja više ne služe, ostavite ih u prošlosti. 
 
San o nevernom partneru
 
Najčešće ovakav san znači da sami sumnjate u sopstvenu privlačnost, seksipil. Takvi se snovi javljaju kad ste pod stresom i kad zbog brojnih obaveza zanemarujete ženstvenost. Normalno je da se to katkada događa, pa nema razloga za zabrinutost.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime