Alesandra Ambrozio je 26-godišnji brazilski supermodel koju je Tajra Benks već proglasila „budućnošću manekenskog sveta”. Ona je zaštitno lice „Pink” modne linije „Viktorijas sikreta”. Manekenstvom je počela da se bavi sa 12 godina. U mladosti je patila zbog velikih ušiju.

Izabel Gular je još jedan brazilski supermodel.

– Biti u timu „Viktorijas sikreta” nije lako. Najviše mi nedostaje mamina kuhinja koju profesija nošenja donjeg rublja u javnosti ne dozvoljava – kaže 23-godišnja Izabel.
I ona je patila od kompleksa. Bila je toliko visoka i mršava, da su je zvali Žirafa. Izabel je sa 14 godina primetio agent i sugerisao da bi trebalo da postane model. Prvu šetnju modnom pistom pamtiće zahvaljujući nezgodi s odećom, kada je pokazala više nego što je htela, što je završilo na nekoliko naslovnica.

Australijanka Miranda Ker je sa 22 godine postigla zavidnu karijeru. Kao 13-godišnjakinja je pobedila na takmičenju za mis, zbog čega su njeni agenti optuženi za dečju pornografiju. Ker to nije sprečilo da nastavi karijeru modela, pa je ubrzo proglašena naslednicom El Mekfirson.

Adrijana Lima je još jedna devojka koja živi manekenski san. Uočena je sa 13 godina, i od tada vlada pistama. Ovaj 25-godišnji brazilski supermodel, poznat je i kao zaštitno lice „Mejbelina”, a i zato što ju je časopis „GQ” proglasio najputenijom devicom na svetu.
– Seks je za brak – kaže Lima.

Karolina Kurkova je 23-godišnji češki supermodel.
– Ona ima izgled anđela s mračnom stranom, slatka je i zabavna, ali bi mogla da bude i zla čarobnica – opisao je Kurkovu Mark Džejkobs. Ona je na pistama završila zahvaljujući prijatelju koji je njene fotografije poslao modnoj agenciji. Sa 17 se preselila u Njujork, a 2001. se pojavila u „Vogu” i postala najmlađi model koji se u tim godinama pojavio na naslovnici „Voga”.

Selita Ebanks je 23-godišnji supermodel s Kajmanskih Ostrva. Potiče iz siromašne porodice, i kao mala nije imala ni za cipele, a danas je jedna od najplaćenijih modela. U Njujork je pobegla da bi studirala pravo, a onda je započela manekensku karijeru, kada ju je kao 17-godišnjakinju uočio agent.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime