Astrolozi kažu da horoskopski znak određuje i karakter osobe u krevetu. Vatreni znakovi ovan, lav i strelac su veoma seksualni i sasvim otvoreno pokazuju interesovanje za nekoga. Vodeni znakovi rak, ribe i škorpija su emotivni tipovi, dok su vaga, blizanci i vodolija veoma racionalni. Znakovi zemlje bik, devica i jarac svoje seksualne želje otvoreno izražavaju ali čekaju da drugi napravi prvi korak. To su vam osnove, a evo ih i detalji:

Ovan

Ovnovi vole dominaciju, a seks je za njih ulov. Oni se ne boje eksperimenata, ali važna im je predigra. Za ovna je mentalna usklađenost veoma važna, baš kao i nežni dodiri i ljubljenje.

Bik

Bikovi su seksualno vrlo privlačni, vole predigru a kada se opuste nema granica za njih. Seks je bikovima jedna od važnijih stvari u životu i doživljavaju ga kao oslobođenje od stresa i svakodnevice. Dodirnite im vrat i odlepiće.

Blizanci

Blizance uzbuđuju erotski razgovori, kao i brzinski seks. Vole eksperimentisanje.

Rak

Seks je odraz emocija za rakove. Teški su za otpočinjanje veza, ali kada se najzad povežu sa nekim postaju vrlo strasni i predani. Veoma su senzualni i pružaju mnogo partnerima.

Lav

Seks sa lavom je divlji i zabavan bez obzira na pol. Ipak, vole da dominiraju a uzbuđuju ih predigra, strast, zavođenje i laskanje. Biće puni entuzijazma a ponekad i malo sebični.

Devica

Device su perfekcionisti, kako u životu tako i seksu. Nežni su i osetljivi ljubavnici ali i vrlo stidljivi. Važna im je sreća partnera više nego svoja.

Vaga

Vage obožavaju zavođenje, a u potrazi za partnerom su vrlo kritične. Deluju povučeno ali kada se opuste seks je odličan.

Škorpija

Škorpija je najseksualniji znak. Baš uvek su spremni za akciju i nježnost. Ako nekog vole seks će biti najbolji na svetu, ali ako mrze neće se dobro završiti.

Strelac

Strelci ne povezuju seks sa emocijama. Puno zabave i neobavezne igre su garantovani ali ne i dublje povezivanje. Dobro je što ne upadaju u rutinu i vrlo su vatreni znakovi.

Jarac

Jarčevi su stabilni, odani i strasni ljubavnici. Lako se uzbuđuju i pored toga što deluju hladno i nezainteresovano.

Vodolija

Vodolijama je seks veoma povezan sa emocijama i razumom. Ako ih intelektualno zabavite postaće prave opasnice. Za njih seks nije samo zabava već i razmena razmišljanja sa partnerom.

Ribe
Ribe su vrlo kreativni ljubavnici, a posebno ih raduje kada usreće partnera. Slobodno im dodirnite stopala.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime