Sigurno se sećate teksta o 200 razloga zbog kojih se žene upuštaju u seks, naravno osim onog osnovnog da im se to jednostavno radi. E pa naučnici su se zainteresovali za ovu temu i dokazali da je privlačnost sve niže na listi bitnih stvari kod žena.

One se tako u seksualne odnose upuštaju ne samo zbog ljubavi i strasti nego i zbog dosade, sažaljenja, glavobolje ili zahvalnosti. "Istraživanja su pokazala da je većina žena bar na neki način privlačna većini muškaraca, dok većini žena većina muškaraca uopšte nije privlačna", tvrde profesori sa Univerziteta u Teksasu. Naučnici kažu da čak 84 posto žena ima seks sa svojim partnerima kako bi osigurale miran život i pomoć muškaraca u obavljanju kućnih poslova.

Čest je i seks iz zahvalnosti za poklone, kao i onaj protiv dosade, dodaju profesori.

6 KOMENTARI

  1. A hocemo li ikada procitati nesto na temu muskaraca jer su teme 1:10 o zenama. Postaje monotono.

    Da zene to radi iz 10000 razloga a zasto muskarci to rade sa 100x gorim ribama od onih koje imaju kuci, zasto uniste vezu zbog sexa na jedno vece, zasto nece nekad da im se digne i kada su vidno napaljeni ajmo DOMINO malo istrazivanja !

  2. evo ja cu da pokusam da odgovorim ,na ovo sto kresnu ruzniju ribu od svoje ne znam iskreno i meni se desavalo ,pukne veza ako devojka sazna jbga nije se pazilo da se zataska ,a ovaj problem nisam imao ali sam cuo da hoce da se desi ako se isamozadovoljavaju pre sexa jel ima onih sto misle da ce onda u 1 rundi vise da izdrzi hahahaah

  3. Da li sam dobro razumela , riba ga ostavi zato sto je masturbirao pre seksa? Vidi to sa masturbacijom pre nije van mozga, imala sam ne jednom peh sa tim prvim putom… 🙁 ali je van mozga da riba zna sta on radi u wc !!!

  4. “One se tako u seksualne odnose upuštaju ne samo zbog ljubavi i strasti nego i zbog dosade, sažaljenja, glavobolje ili zahvalnosti”. Za zahvalnost i dosadu ok, ali prvi put da čujem da ribe imaju seks sa nekim iz sažaljenja i zbog glavobolje. Naprotiv, ribe se obično izvlače na glavobolju kad ne žele seks, i neće spavati ni sa kim iz čistog sažaljenja jer je dečko prosto zagoreo ili je dobra duša. Potrebno je da bar nešto vide u tebi. Šteta što se ne navode izvori u ovakvim istraživanjima, ako su tačna, mnogi ljudi bi postali jako popularni! :))))

  5. ma ne ostavi ga bre riba zbog toga ,nego zbog toga nece posle da mu skoci alatka a vidno napaljen ! i taj kratki prvi put nije peh to bude kod dosta momaka pogotovo kad menjaju ribu jel nas svaka radi drugacije ,i to kad zavrsi brzo znas da si ga nalozila do vrha 🙂

  6. Ne znam cemu sex bez privlacnosti…predpostavljam da ni muskarci se ne bi seksali sa riibom koja im nije “privlacna” mada je to 5% zena…

    ne rauzmem razlog… 🙁

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime