Muškarce nije baš previše teško naterati da imaju seks. Sve što je potrebno je vrela devojka željna zabave i to je to.

 

Novo istraživanje dokazuje da bi 97 posto muškaraca odmah pošlo sa devojkom manekenskog izgleda dok bi 83 njih odmah pristalo i na seks.

Prosečne devojke će imati oko 60 posto šanse da se ovajde za seks iz prve, što je dosta manje, morate da priznate. Ponovo je dokazano da izgled devojkama nije najvažniji kriterijum, kažu naučnici.

Na kraju, samo 1 posto devojaka bi pristalno na takav aranžman kakav god da je muškarac u pitanju.

Pa, i nije im baš trebalo istraživanje za sve ovo…

1 KOMENTAR

  1. Ma koje bre devojke…devojke su do 12. godine a posle sve postaju kurve…uvek su se jebale za pare i dobar provod i jebace se zbog toga najvise, a za sexualno zadovljstvo vibrator im je nezamenljiv! I s obzirom na to da su ovde sve materijalno orjentisane, zato kod muskarca sa dubokim dzepovima: pamet, izgled, velicina alatke i iskustvo u krevetu je totalno nebitno, dok se onaj zgodan ili punacak muskarac, fin, inteligentan, sa malo novca i velikom alatkom, moze samo sexati sa svojom desankom! Ako se cuje od neke “devojke” kako je ovaj-onaj bio neiskusan i mali mu, to su sve izgovori, jer taj koga je ispalila sigurno nije imao dovoljno novca da je odzava…onda pronadje nekog tatinog debelog sina koji picku nikada nije video pa se smuva sa njim i uci ga u krevetu, i isto ima prodje kao svaki njen bivsi, kada bude naletela na veceg debila! Sve one traze fine i uvek budu sa debilom u vezi, posle place kada je napuni i ostavi…pridje joj fin ona ga zeza i spusti, i ponovo sere kako zeli finog i smuva se sa imbecilom i tako sve u krug! Sve cesce gubim volju za sexom jer gde god bio, uvek vidim neku “damu” kako se vucara sa nekim klosarima kroz grad i jebu se sa njima po parkovima…grozne ste!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime